Én ki lennék neki?
Figyelt kérdés
Az unokatestvérem gyerekének én kije lennék?
Írhatom hosszabban is..: Van az apukám. Neki van egy bátyja. Az apukám bátyjának van egy fia, aki nekem unokatestvérem. Hogyha az unokatestvéremnek születne egy gyereke, akkor én annak a gyereknek kije lennék? :DD
Lány vagyok.:))
2012. márc. 27. 21:09
2/9 anonim válasza:
előző vagy nagynéni: mert a te gyereked az uncsitesódnak a másodunokatestvére lenne
3/9 anonim válasza:
nah mégegyszer :D
előző vagyok. nagynéni lennél, mert a te gyereked az unokatesod gyerekének a másodunokatesója lenne
4/9 anonim válasza:
Neki te apa/anya unokatestvére lennél. Se több, se kevesebb. Nincs minden családi kapcsolatra megfelelő egyszavas kifejezés.
5/9 anonim válasza:
a nagynénije a tesód gyerekének volnál
6/9 anonim válasza:
#1-3
A nagynéni apa/anya testvére lenne. Ők viszont unokatestvérek.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Már annyit agyaltam rajta..:D
2012. márc. 27. 21:21
8/9 anonim válasza:
nálunk anya-apa testvére simán nénikém vagy bácsikám...
9/9 anonim válasza:
Én meg anyámat simán anyunak szólítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!