Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ért már valakit autóbaleset...

Ért már valakit autóbaleset vagy családtagját, rokonát?

Figyelt kérdés

Nekem 2006-ban nagybátyám az autópályán hátulról belement egy autóba, akkor senki sem sérült meg.

2007-ben pedig 140-el haladva frontálisan ütközött egy másik autóval amiben egy fiatal pár ült, ő pedig a feleségével utazott, a fiatal pár és nagybátyám is meghalt, a felesége pedig maradandó sérüléseket szenvedett, vele nem nagyon tartjuk már a kapcsolatot,nagybátyám halálával kiesett a családból újra férjhez ment.

Nagyon sajnáltam nagybátyámat, nagyon felelőtlen ember volt, de nekem eddig ő volt a legfontosabb akit elvesztettem az életemben és sajnálom a fiatal párt is akiknek miatta kellett meghalniuk...

Van akinek családtagját rokonát érte baleset?Kicsit mesélne róla?

2012. márc. 24. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
tudod a bácsikád megérdemelte volna a hülye felelőtlen szar fejével, hogy az élete maradék részében nyaktól lefele bénultan vegetáljon és mások tegyék tisztába miután összefosta magát tehetetlenségében. Élhetne a tudattal hogy kicsinált a hülyeségével 2 embert, meg megnyomorította a feleségét.
2012. márc. 25. 12:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A felelőtlenekről jut eszembe. Anyámék szomszédja, egy háromgyermekes családapa "rallizni" jár, ami azt takarja, hogy a falu határában száguldozik (dimbes-dombos az út, rohadt sok halálos baleset volt már), nem egyszer mindhárom gyereket elvitte szórakozás címén magával (a legkisebbet még 2-3 évesen is vitte), és volt, hogy a 15 éves fiát hagyta vezetni. Mindezt úgy, hogy a testvére 10 éve hasonló baromság miatt balesetet szenvedett és megnyomorodott. Tolószékben vegetál, nem tud járni és nem tud magáról, 40 évesen pelenkázhatja az idős anyja... És ennyit tanult belőle ez a baromállat: ugyanazt csinálja és a gyerekeit is beleviszi.
2012. márc. 25. 12:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A barátomat már többször érte baleset, a munkájából adódóan minden nap vezet. Tavaly télen hátulról belementek a jeges úton, lehúzódott és megállt, de közben még egyszer belementek... Szerencsére neki semmi baja nem lett, de mögötte lévő kocsiban megsérültek. Tömegbalesetként volt szó róla a tv-ben.

A másik az is idén télen volt, fékezés nélkül szintén belementek, itt sem volt semmi komoly baja a brátomnak, de a kocsi hátulja szétment.

Nekem fél éves a jogsim és a jogsi kézhezvétele után 2 héttel elémkanyarodott hirtelen egy részeg biciklis. Fékbe tapos, kocsi lefullad, biciklis elesik. De szerencsére a kocsi nem is ért hozzá, tehát nem miattam esett el:D Én ennyivel megúsztam.

22L

2012. márc. 25. 13:07
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos elég sok.

De amik igazán meg is ráztak,az 3 volt.

Tizenévesen anyósülésen ültem,az akkor fél éves kisöcsém kezemben,mentünk haza,5 km nagyimtól.

de jeges út,megcsúszott a kocsi,többször átpördült a tetején,majd még vizszintesen is.A kocsi minden oldala összetört,árokban landoltunk.Szoritottam magamhoz a gyereket,közben az övem kicsúszott,beestünk a hátsó ülésre (fejtámla nélküli régi lada).Beszorulva állt meg a kocsi az árokban,nagyon nehezen tudtam kitörni az első ablakot.Percek teltek el mire az első kocsi jött,addig élesztgettem a szakadó hóban.A sofőrt ugy szedték ki,minket addigra elvitt a mentő.Maradandó sérülése senkinek nem lett szerencsére.

Másiknál már én vezettem,egyedül voltam.Keskeny út,két oldalon korlát nélküli szakadék,alig járnak arra.több emelkedő van rajta,végig előzni tilos.Egyik emelkedőből kijövet két kocsi jött szembe nem épp kis sebességgel.Már nem tudtak egymás mögé húzódni,nekem se volt hova,igy kipörgettem a kocsit,védve magam,hogy a jobb oldalt kapja amelyik nekem jön.A lábamtól pár centire állt meg az egyik kocsi eleje.Az eredetileg hibás kocsi söfőrje,aki tiltás ellenére kezdett bele előzésbe,elmenekült,azóta sincs meg.Pár karcolással és két totálkáros kocsival usztuk meg.

A harmadikat csak látni "sikerült".Nagypapámmal mentem kamionnal,út szélén szabályosan megálltunk egy út széli bódénál pihenni.Suzukival hátulról belement egy sofőr,mellette feleség,hátul kisgyerek.Csak a gyerek élte túl,nem maradt teteje a kocsinak,ugy kellezt kivakarni a kamion alól.Elaludt a sofőr,a feleség nem vette észre hogy alszik a férje vezetés közben.Borzasztó volt hallgatni a kicsi sirását amig szedték ki a tűzoltók,de mivel kicsike volt,simán befért a kamion alá,nem lett baja.

2012. márc. 25. 14:52
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Apu nagybátyjával nem autóbaleset történt, de autóban történt. Nagybátyja üzletember volt, külföldön is voltak kapcsolatai, és ezzel együtt rosszakarói is. Egyik nap kocsikázott haza Német o.-ból, megelőzte egy kocsi, jobban mondva mellette ment, és az anyósülésről fejbe lőtte valaki apám nagybátyját. Azóta sem tudják kik voltak azok.
2012. márc. 26. 11:44
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

2008. okt. 18.-án volt. Apukámmal éppen tesómtól mentünk haza, amikor egy részeg mászkált előttünk az úton. Apukám ki akarta kerülni, de mivel sötét volt és nem látta hogy van-e árok oldalt, ezért gyorsan elrántotta a kormányt. Többször megpördültünk, megfordultunk. Végül egy másik árokban kötöttünk ki. Szerencsére be voltunk csatolva,m mert én (akkor még gyerekülésben) lógtam és apukám húzott ki a kocsiból. Sokan érkeztek a helyszínre, sokan segítettek. Nekem az arcomból egy háromszög alakú bőrcafat tépődött le, kisebb horzsolások, apukámnak a fején volt egy véres seb. Bevittek a kórházba, összevarrták az arcom (+ 3-4 érzéstelenítő injekció), megröntgeneztek. Éjjeli 3-kor hazaértünk végre. Pár hétig gyógyultam. Az arcomon már alig látszik a seb, mert régen egy krémmel kentem ami segített.

A korom pedig: 13/L, akkor még 9 éves voltam.

2012. márc. 28. 16:10
 17/18 anonim válasza:
73%

Részvétem mindenkinek , szörnyű, hogy mik történnek...

Nekem 3 ilyen emlékem van : a legszörnyűbb 2006-ban történt: kedvenc kis unokaöcsém kint volt a mezőn papájával sárkányt eregetni, jött a szippantós autó, a sofőr megállt beszélgetni a papájával, valahogy a kis hülye odakavarodott a kocsi mellé, megcsúszott az útszélén (homokút) és az az idióta szippantós mikor elindult nem vette észre .... 6 éves volt.

2.: 2011 februárban tartottunk haza felé egy buliból, az út full jég, terepjáróval megcsúsztunk le az útról és felborultunk... kocsi totálkár , nem én vezettem, kisebb fejsérülésekkel megúsztam !

3.: 2011 szeptember jöttem haza a barátnőmtől vasárnap tök jó idő volt, útközben kezdett el szitálni az eső, az út nyálkás lett kanyarba visszaváltottam , hátsókerék meghajtású autó pedig megcsúszott, egyik majd a másik irányba szerencsére nem jött senki , de becsúsztam az árokba és felborultam , kocsit újra kellett fényezni , lökhárítók, lámpák, motorháztető, ajtók bánták. Nekem semmi bajom nem lett

2012. ápr. 10. 17:20
 18/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem autóúton volt egy elég komolynak mondható balesetem. Épp 100-as korlátozás volt,énis mentem vagy 100-al. Hirtelen szemből egy autós bevágódott egyenesen szembe velem,és akkor volt egy óriási nagy csattanás. A másik fél a vizsgálatok szerint alkoholos állapotban volt,és ez okozta a balesetet. A nissanból a motor kiszakadt az ütközés erejétől, az én autóm is totálkárosra tört, de valami akkoris megmentett engem. Én teleraktam mindenféle toronymerevítőkkel,alvázmerevítővel az autót, 8db légzsákom kinyílt ,tűzmegelőző rendszer is aktiválódott. A kiérkező tűzoltók 100%-ra mondták hogy ebben a alfában mindenki meghalt. Nem. Én életben maradtam, és a szerelmem is! Nekünk az autóban semmi bajunk nem történt. Ezt azzal háláltam meg az alfának hogy a baleset után márkaszervizben teljesen rendbehozattam. Igaz, hogy abból a pénzből már vehettem volna másikat,de úgy éreztem hogy tartozom az alfaromeo-nak ennyivel! Azóta is megvan,és imádjuk őt!
2013. márc. 9. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!