A nagyanyám testvérének a lánya pontosan milyen rokoni megnevezést visel?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 19:38
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. márc. 5. 20:00
5/11 anonim válasza:
másod nagynénéd:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
másod unokatestvér.
6/11 anonim válasza:
Mit röhögsz?
A kérdező apjának vagy anyjának a másodunokatestvére, nem a kérdezőnek.
7/11 anonim válasza:
Az édesapád/anyád testvérének a gyereke az unokatestvéred. A nagyanyád/nagyapád testvérének a gyereke a másod unokatestvéred. A másodnagynéni a nagyanyád/nagyapád lány testvére ( a nagynénéd meg anyád/apád lánytestvére:))
8/11 anonim válasza:
71%-os, hiába írod le háromszor, akkor sincs igazad. A másod unokotestvér a nagyszülő testvérének az unokája.
9/11 anonim válasza:
Na. rákerestem googleba. az egyik fél azt mondja amit te, a másik meg azt amit én :D
10/11 anonim válasza:
Az unokatestvér veled azonos generációba tartozik a családon belül. A másod-unokatestvér szintén.
Én a címben leírt rokoni fokozatra nem tudok külön szót, de tuti nem másod-unokatesó, mert az a szülő unokatestvérének a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!