Hogyan tovább, ha csalódsz a barátodban?
Osztom az 1. válaszoló véleményét.
Ha jogosan megrendül a barátság valaki iránt azt nagyon nehéz visszafordítani. Sőt nem is lehet mert majd mindig minden mondatára magadban hozzáteszed hogy kamu.
Egyébként én szembesíteném a hazugságaival. Épp amikor mond valami kamu dolgot akkor rávágnám hogy ezt én így-és így tudom, akkor most hogy is van?
30/N
Én nem osztom ezt a radikális nézetet! Legalábbis nem így egyértelműsítve!
Hisz nem mindegy hogy miben hazudik és miért!
Én volt már hogy iszonyat fáradt voltam meló után és barátom felhívott 10kor (épp már feküdtem) hogy menjünk bulizni! Ismertem annyira hogy 20 percig fog győzködni és nem hagyja lerázni magát ha azt mondom hogy fáradt vagyok így azt "hazudtam" hogy már elígérkeztem egy másik barátomhoz sörözni! na most vagy félálomban vitatkozok és a végén megsértődik hogy inkább aludni akarok vagy "hazudok" egyet...
Nem mellesleg olyan ember nincs aki nem hazudik soha senkinek! Csak olyan aki ezt állítja! De neki meg az előbbi okból ne higgyél... :))
Szóval attól függ miben hazudott és miért!
Konkrét eset nélkül nehéz elítélni vagy felmenteni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!