Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan tovább, ha csalódsz a...

Hogyan tovább, ha csalódsz a barátodban?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, szóval nem gagyi válaszokat szeretnék amik 14 éves lányoknak valók, hanem érett gondolkodású emberektől tanácsot.
2012. márc. 4. 10:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Konkrét dolgokat nem szeretnék leírni, mert ez egyébkéntis megviselt, szóval nincs csaj a dologban, csupán annyi a lényeg, hogy eltitkol dolgokat, azon kapom, h hazudik, de ezt nem mondom meg neki, h rajtakaptam, a hátam mögött csinál dolgokat stb... Egy nagyon jó barátom aki ezt teszi.:(
2012. márc. 4. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én már nem vagyok egy nyeretlen kamasz, de ilyenkor "fel is út, le is út" - sajnos. A barátságnak vége. Meg lehet bocsátani, de ha a bizalom megrendül, akkor max egy felszínes haverság marad.
2012. márc. 4. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Osztom az 1. válaszoló véleményét.

Ha jogosan megrendül a barátság valaki iránt azt nagyon nehéz visszafordítani. Sőt nem is lehet mert majd mindig minden mondatára magadban hozzáteszed hogy kamu.

Egyébként én szembesíteném a hazugságaival. Épp amikor mond valami kamu dolgot akkor rávágnám hogy ezt én így-és így tudom, akkor most hogy is van?

30/N

2012. márc. 4. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem osztom ezt a radikális nézetet! Legalábbis nem így egyértelműsítve!

Hisz nem mindegy hogy miben hazudik és miért!

Én volt már hogy iszonyat fáradt voltam meló után és barátom felhívott 10kor (épp már feküdtem) hogy menjünk bulizni! Ismertem annyira hogy 20 percig fog győzködni és nem hagyja lerázni magát ha azt mondom hogy fáradt vagyok így azt "hazudtam" hogy már elígérkeztem egy másik barátomhoz sörözni! na most vagy félálomban vitatkozok és a végén megsértődik hogy inkább aludni akarok vagy "hazudok" egyet...

Nem mellesleg olyan ember nincs aki nem hazudik soha senkinek! Csak olyan aki ezt állítja! De neki meg az előbbi okból ne higgyél... :))

Szóval attól függ miben hazudott és miért!

Konkrét eset nélkül nehéz elítélni vagy felmenteni szerintem.

2012. márc. 4. 11:41
 5/5 anonim válasza:
én a helyedben tartanám vele a kapcsolatot, de csak beszélgetés szintjén, itt a bizalom, és a barátság már el van szúrva...
2012. márc. 16. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!