Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépsz tovább ha csalódsz valakiben, aki fontos volt neked?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 13:01
1/13 anonim válasza:
Beülök az autómba (verseny célra van fenntartva), kimegyek az aszfaltcsík végére, aztán kitaposom a padlólemezt. Az elvonja a figyelmemet.
(23F)
2/13 anonim válasza:
hülye kérdés...nem tudom..attól függ mi a csalódás oka?miért csalódtál?
3/13 anonim válasza:
Megprobalom kicsit novelni az onbizalmamat es mindenaron elterelni a gondolataimat.
5/13 anonim válasza:
első körben megpróbálnék újra bízni benne..és megoldást találni a dologra és esetleg adni neki egy új esélyt..attól függ persze miről van szó?ha megcsalás miatt csalódnék valakiben akkor nem adnék esélyt de viszont ha másról van szó akkor adnék neki még egy esélyt hogy bizonyitson.
6/13 A kérdező kommentje:
lány vagyok,és nem megcsalásról van szó,megbeszéltünk valamit,és nem tartotta be a szavát,így nagyon megbántott
2011. dec. 18. 13:15
7/13 anonim válasza:
jó de mivel bántott meg??nem mindegy...mert vannak amiket meg lehet bocsátani..szóval miről van szó?
8/13 A kérdező kommentje:
megígérte,hogy fog keresni,de nem keresett.. ezek után én biztos nem fogom,mert kb úgy érzem,hogy tesz rám magasról
2011. dec. 18. 13:33
9/13 anonim válasza:
őrülök hogy ilyen gondjaid vannak...az gondolom eszedben sem jutott hogy esetleg dolga akadt nem igaz??
10/13 A kérdező kommentje:
igen gondoltam,hogy ez lesz a válasz.. ez bonyolultabb,mint ahogy elsőre tűnik..
2011. dec. 18. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!