Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépsz tovább ha csalódsz valakiben, aki fontos volt neked?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 13:01
11/13 anonim válasza:
keresek mást hátha majd abban nem csalódok
12/13 anonim válasza:
Én az a típus vagyok aki nem dühöng és nem szomorog, hanem visszavág, és tönkreteszem az illetőt hasonló képen.
13/13 anonim válasza:
Én egyszerűen csak megpróbálok úgy gondolkodni, hogy EZ VAN... nem fogok ilyesmik miatt keseregni és ezt szerencsére a párom is tudja. Megjegyzem az ilyeneket és tudatom is a párommal, hogy ez most nagyon rosszul esett, de nem agyalok és nem traktálom magamat hülye gondolatokkal fölöslegesen, mert azzal csak magamnak ártok.
Nálam mindig pillanatfüggő hogy utána hogy reagálok. Van hogy megüzenek neki mondjuk pl annyit, hogy "kössz hogy kerestél", van hogy szépen várok békésen amíg ő keres. Ex páromnál volt hogy másfél hétig nem beszéltünk, mert vártam hogy jelentkezzen. Na az volt igazán "vicces". :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!