Hogy kutassam fel a családfámat?
Hol tudok utánanézni a családfámnak?
Kategória: Családi kapcsolatok - Családfa 9 válasz
A családfa kutatást hol kezdjem? Mik az első lépések?
Kategória: Családi kapcsolatok - Családfa 6 válasz
Hogyan és hol kezdhetnék neki a családfám felkutatásának?
2 válasz
Hol tudom megnézni a nemzeti családfákat (pl. : magyar, angol, stb. )? Szóval azt, hogy a népcsoportok kikkel vannak rokonságban?
Kategória: Családi kapcsolatok - Családfa 2 válasz
Hol tudom megcsináltatni a családfámat? És mennyibe kerül? Csak tudni szeretném, hogy valóban a "legnagyobb magyar"-tol ...
Hol találok családfa rajzokat?
Kategória: Családi kapcsolatok - Családfa 1 válasz
Hogy kutassam fel a családfámat?
Kategória: Családi kapcsolatok - Családfa 1 válasz
Hogyan kell a levéltárban családfát kutatni?
Mennyibe kerül a levéltárból kikérni a családfámat?
Kategória: Családi kapcsolatok - Családfa 5 válasz
Miben készítsek el egy szerkezeti felépítést, családfát?
Kategória: Számítástechnika - Programok 2 válasz
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol és milyen módon nézhetnék utána a családfámnak?
Kategória: Családi kapcsolatok - Családfa 3 válasz
Ha a családfámra a családom származásra vagyok kiváncsi, milyen hivatalos helyhez fordulhatok?
Kategória: Családi kapcsolatok - Családfa 4 válasz
Mindenekelőtt otthon gyűjtsd össze a rendelkezésre álló adatokat, úgymint: édesapa, anya, nagyapa, nagyanya, neve, születési helye és ideje, vallása. Lehetséges, hogy szükséged lesz még az elinduláshoz a dédapa, dédanya, (nagyapa szülei) adataira is. Azért, mert a kutatást a Levéltárban csak úgy kezdheted, ha van olyan adatod, amely 1918.évet megelőző időből származik. (Ennél későbbi adatot a Levéltárban adatvédelmi okokból nem nézegethetsz.Ha ez megvan elmehetsz az illetékes megyei, Budapesten a Fővárosi Levéltárba.
Ha ennél részletesebben is kíváncsi vagy rá, (ne riadj el, leírva rosszabb mint ha már belekezdtél) írj egy e-mailt, konkrét adatokkal és szívesen útbaigazítalak.
családfakutatas.hu
..Itt próbáld meg,mellesleg most én is éppen ezzel foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!