Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az normális ha bele szerettem...

Az normális ha bele szerettem az unoka bátyámba?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 21:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem...
2012. márc. 3. 09:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha ő is szerelmes beléd, legyetek boldogok - csak vigyázatok később a gyereknél. Ha pedig nem? Mint valaki írta, álmodozni bárkiről szabad (-:
2014. jan. 22. 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez normális is, meg nem is. Az illető lány, és beleszerett egy fiúba, ez normális. A társadalmi szokásaink szerint a közeli rokonok intim kapcsolata nem tekinthető megfelelőnek, azaz nem tartjuk normálisnak.

Mi a megoldás? Szerintem ma már a társadalmi elvárások nem "kötelezőek". Az igazi probléma valóban az, hogy a közös gyeremeknek lehet valami rendellenessége, amit nyilván senki sem akarhat a gyerekének. Én azt mondanám, ha a szerelem erős és tartós, legyenek boldogok együtt, de közös gyermeket ne vállajanak.

Keressenek egy nem rokon férfit, akit alkalmasnak tartanak rá, és kérjék fel rá, hogy legyen az gyermekük biológiai apja mesterséges megtermékenyítéssel. Akkor a hölgy legalább ténylegesen szülője lesz a gyermeknek, és a gyermek számára a biológiai anyja, és átélhetik a gyermekvállalást a legelejétől kezdve. Itt a férfinek áldozatot kell hoznia a gyermekük egészsége érdekében. Ha szereti a nőt, ez sem lehet akadály. Mivel kezdettől ott lesz, nem lesz nehéz a sajátjaként tekinteni a gyerekre és úgy szeretni, mintha tényleg az övé lenne.

okt. 23. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!