Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Az öcsémnek (aki most lett 17-éves) van egy barátnője. A lényeg hogy a csaj vidéki, és ha feljön Pestre és k...i akar egyet, akkor felkeresi a tesómat, és ennyi. (Persze otthon a lánynak vannak még hasonló barátai)

Csak én érzem ezt egy kicsit abnormálisnak? Milyen lesz később a tesóm értékrendje, ha ezt normálisnak hiszi? Ráadásul még haza is hozza, a szüleink meg mosolyognak hogy milyen kis cuki lány(viszont az öcsém szerint ők is tudják hogy mi a helyzet, ami persze kamu). Ti mit szólnátok ehhez? Nem akarok beleszólni az életébe, és nem is fogok, csak kíváncsi vagyok mások véleményére.

2011. dec. 30. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Még ha a csajnak lennél rokona, megérteném, hogy aggódsz. De egy 17 éves fiú pont abban a korban van, hogy örül, ha dughat - nem feltétlenül rossz ez, ha ésszel csinálja és nem áltatja magát hiú ábrándokkal. Ettől nem lesz abnormális értékrendje később kapcsolatok terén, mert ha lesz egy lány, akit szeretni fog, azt nem csak dugásra fogja használni.
2011. dec. 30. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, ha megfelelően védekeznek és nem lesz gyerek.
2011. dec. 30. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:

17 évesen öcséd örül ennek,ennyi

hagyd,majd kinövi

2011. dec. 30. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Én nem csinálnám, de mindenki úgy szórakozik, ahogy akar, amíg senkinek sem árt vele. A makarónit sem szeretem, de nem tartom abnormálisnak, hogy mások igen.
2011. dec. 30. 22:19
 5/10 Antimod ***** válasza:
49%
Ha kell neki a mindenki kurv@ja, akkor nem sokat tehetsz érte... majd kinövi (talán).
2011. dec. 30. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
A tesód jó nagy hímribi, reménykedjünk hogy nem lesz gyerek ebből vagy szifilisz.
2011. dec. 30. 22:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez rendben van, de akkor minek hozza haza? Talált egy r..ncot, de ezt miért kell közszemlére tenni? (Ha az ember szeret egy lányt akkor mutatja be otthon, de egy mindenki kur...t meg minek kell?)
2011. dec. 30. 22:52
 8/10 A kérdező kommentje:
"reménykedjünk hogy nem lesz gyerek ebből vagy szifilisz." Ettől tartok én is.
2011. dec. 30. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:

"reménykedjünk hogy nem lesz gyerek ebből vagy szifilisz." Ettől tartok én is.

Ha már kerestetek ... :D

Azért egy misét megérne az egész. Pont azért, hogy ne ez legyen az erkölcsi alap a fiúnál, ha már van egy normális nővére. Nem eltiltani kell, de legalább használjon gumit stb ...

2011. dec. 31. 02:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Az öcsédnek nem barátnője van, hanem alkalmi szexpartnere. Amíg nem fecsérel rá több időt, pénzt, érzelmet, mint amit érdemel és ha ő is tisztában van vele, hogy a csaj és ez a kapcsolat nem érték, csak egyszerűen jobb, mint a semmi, addig nincs gond. Ha majd találkozik egy olyan lánnyal, aki méltó a "barátnő" pozícióra, akkor valószínűleg dobja majd ezt a kis r....c-ot. Esetleg azzal segíthetsz, ha elviszed olyan bulikba, hol lehetnek normális lányok, vagy beszélgetsz vele arról, hogy nyugodtan járjon nyitott szemmel, ismerkedjen.
2012. jan. 2. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!