A nagypapa akitől a 12 éves sérült unoka gyereket szült 4 évet kapott! Ez normális?
Figyelt kérdés
Nem kevés egy kicsit???2008. okt. 30. 08:51
1/8 anonim válasza:
De,nagyon kevés!!! Ambrus Attila meg 3* ennyit kapott, pedig soha senkit nem bántott! Jó,igaz ellopta az állam pénzét, de a parlamentben is ezt csinálják mégsem zavar senkit..
2/8 anonim válasza:
Ezen én is ledöbbentem, hogy csak négy évet kapott. Én életfogytiglanra ítéltem volna, az biztos.
3/8 anonim válasza:
Felhaboritoan keves! Hany eletett is tett tonkre az oreg pontosan? Eletfogytiglan jarna neki!
4/8 anonim válasza:
4év..Hm...Nagyonis kevés..Azalatt a 4 év alatt szinte luxusközött fog élni,ha yól wiselkedik..Azt már senkisem veszi figyelembe,h tönkretett vkit..Én asszem helyből feybelőttemwolna,nemám 4éwluxus..
6/8 anonim válasza:
Lehetett volna öt év is. Bíró úr öt év? Nem! Kötél.
7/8 anonim válasza:
Nagyon kevés!Nem tudom mi alapján döntenek így.Most olvastam,hogy egy gyerekgyilkos anya meg 6 évet kapott.:(
Ilyenkor azt kívánom,hogy visszahozhatnák a halálbüntetést.
8/8 anonim válasza:
Én is fejbelőttem volna... Mindig megússzák a legszemetebbek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!