Kösz anyu. Mért ilyen?!
Figyelt kérdés
anyu sokszor úgy beszél rólam, hogy "megcsinált/ idecsinált apád"... És rohadt szarul esik, és az előbb mondtam neki, de ő meg elkezdi: "Miért? Hogy kellett volna mondanom??" és hozzátette: "Hogyha nem csinált volna ide, már rég kidobtam volna.."2012. jan. 24. 22:24
11/12 A kérdező kommentje:
Viselkedésem?! Gimnáziumba járok, és 4-es, 5-öseim vannak... Nagyon szeretem őt. Megoldódott. Kein problem... Nem arról volt szó, h. én, hogy viselkedek vele! Fordulj fel...Én flegmázok? Nem a szokásom... Főleg nem anyuval. Akármit is mond rám, megtudok neki bocsájtani. Már megoldottam a helyzetet. normális válaszadóknak köszönöm. Vitatkozni nem állok le, ha valaki még elkezdené...
2012. jan. 25. 20:09
12/12 anonim válasza:
Hát akkor ez is egy értelmes kérdés volt, örülök, hogy segíthettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!