Mért mindig velem veszekszik anyu? Rajam kívül még van 4 gyereke és mindig csak velem veszekszik. Ez szarul esik anyutól :' (
Mondtam,hidd el ha mindig téged cseszeget az azt jelenti,benned látja saját magát annak idején,fontosnak tart,rád fog számítani később is.Nyugodtan nyomtasd ki ezt a mondatot és tedd el!
15-20 év múlva látni fogod valami igazság volt a mondandóban.
Igazság szerint szerintem is így lesz...
Mert nagyon kötődöm hozá meg minden szval..csak már nagyon "ideegesítő...:/
De köszi:)
Az a baj hogy vele nem tudok semmit megbeszélni...pl.ha elmondok neki egy titkomat amit anya-lánya szoktam megbeszélni másnak már tudja az egész család. Igazság szerint nincs senki akivel mindezt megtudnám beszélni me persze a gondjaimat se...
És az a legnagyobb baj hogy minden érzésemet magamba folytok és ez már nem mehet így tovább.:/
Akkor csak mondd neki, amikor legközelebb lecsesz, hogy: "Anya, nem gondolod hogy ez nekem nagyon rosszul esik, hogy így beszélsz velem?!"
Ha egy kicsit is szeret, abbahagyja. Reméljük fontosabb neki a kislánya lelki világa, mint az hogy levezesse a feszültségét rajtad. Csak jelezd neki ezt valahogy, mert ahogy látom, ő ezt nem tudja magának kikövetkeztetni. A legrosszabb dolog, amit csak tehetsz hogy magadba folytod az érzéseidet. Muszáj lesz beszélni róla. Olyan nincs hogy nincs rád 5 perce. Egy próbát megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!