Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mért mindig velem veszekszik...

Mért mindig velem veszekszik anyu? Rajam kívül még van 4 gyereke és mindig csak velem veszekszik. Ez szarul esik anyutól :' (

Figyelt kérdés
Már nagyon unaom ezt az egészet!!!:(:(:(
2012. jan. 17. 17:48
1 2
 1/12 fúróferkó ***** válasza:
Te vagy neki a legfontosabb,rajtad akar mindet látni amit ő annak idején nem jól csinált.
2012. jan. 17. 17:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Mindenki ezt mondja de ha annyira szeret akkor miért csinálja ezt? És nekem ez nagyon sz*rul esik hogy mindig rajtam tölti le a benne felgyűlembő "ideget"
2012. jan. 17. 17:53
 3/12 fúróferkó ***** válasza:

Mondtam,hidd el ha mindig téged cseszeget az azt jelenti,benned látja saját magát annak idején,fontosnak tart,rád fog számítani később is.Nyugodtan nyomtasd ki ezt a mondatot és tedd el!

15-20 év múlva látni fogod valami igazság volt a mondandóban.

2012. jan. 17. 17:56
 4/12 A kérdező kommentje:

Igazság szerint szerintem is így lesz...

Mert nagyon kötődöm hozá meg minden szval..csak már nagyon "ideegesítő...:/

De köszi:)

2012. jan. 17. 18:00
 5/12 fúróferkó ***** válasza:
Nincs mit köszönni.Biztos hallottad már ,hogy mindig azt bántjuk ,akit a legjobban szeretünk,aztán megbánjuk.
2012. jan. 17. 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert te vagy a legjobb. A bántást csak a legjobbak tudják elviselni.
2012. jan. 17. 18:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát igen de nem gondoltam hogy ilyen rossz érzés
2012. jan. 17. 18:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Az eszedbe se jutott, hogy megbeszéld vele, hogy ez neked borzasztóan fáj? Kérd meg hogy ne cseszegessen folyton, mert ezzel nem segít, hanem megbánt.
2012. jan. 17. 18:12
 9/12 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy vele nem tudok semmit megbeszélni...pl.ha elmondok neki egy titkomat amit anya-lánya szoktam megbeszélni másnak már tudja az egész család. Igazság szerint nincs senki akivel mindezt megtudnám beszélni me persze a gondjaimat se...

És az a legnagyobb baj hogy minden érzésemet magamba folytok és ez már nem mehet így tovább.:/

2012. jan. 17. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor csak mondd neki, amikor legközelebb lecsesz, hogy: "Anya, nem gondolod hogy ez nekem nagyon rosszul esik, hogy így beszélsz velem?!"

Ha egy kicsit is szeret, abbahagyja. Reméljük fontosabb neki a kislánya lelki világa, mint az hogy levezesse a feszültségét rajtad. Csak jelezd neki ezt valahogy, mert ahogy látom, ő ezt nem tudja magának kikövetkeztetni. A legrosszabb dolog, amit csak tehetsz hogy magadba folytod az érzéseidet. Muszáj lesz beszélni róla. Olyan nincs hogy nincs rád 5 perce. Egy próbát megér...

2012. jan. 17. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!