anyu sokszor úgy beszél rólam, hogy "megcsinált/ idecsinált apád"... És rohadt szarul esik, és az előbb mondtam neki, de ő meg elkezdi: "Miért? Hogy kellett volna mondanom??" és hozzátette: "Hogyha nem csinált volna ide, már rég kidobtam volna.."
Estleg mondhatnád neki,(nem gormbá, az olaj a tűzre), hogy azért nem olyan nagy baj, hogy "idecsinált", meret van, aki szeret téged, és vigyáz rád, és segít, ha majd nagyon sokára arra lesz szükséged... addig pedig te is szeress engem, és ne mondj nekem ilyet, mert nagyon rosszul esik..
2012. jan. 24. 22:34
2/12 anonim válasza:
*gorombán
2012. jan. 24. 22:34
3/12 anonim válasza:
És még valami, amit nagyon fontos, hogy tudj, és ne felejts el, nem rád haragszik ilyenkor, és valójában nem téged akar bántani, apukádra haragszik, csak dühében téged bánt... Ez nagyon nagy baj, nem mentség, de ha ezt megérted, talán könnyebb elviselni:(
2012. jan. 24. 22:36
4/12 anonim válasza:
Mondd, hogy nem csak apád "csinált" ide, hanem ő is, mivel egy gyerekhez 2 ember kell. A saját hülyesége miatt ne téged büntessen.
2012. jan. 24. 22:39
5/12 anonim válasza:
Heh, ismerős. Te vagy az, aki elszúrta az életét, mert miattad nem vált el apukádtól.
Anyukám is folyton ezt mondja. Igaz, tíz éve könyörgünk, hogy váljanak el, no mindegy.
Kioktatni nem feltétlen jó ötlet, mert jó eséllyel a keze is eljár (mivel tudja, hogy igazad van, neki meg nincs érve). Esetleg mondd neki, hogy dobja ki apukád most. Úgyse fogja :)
2012. jan. 24. 22:45
6/12 A kérdező kommentje:
Nem dobja ki, mert csak apunak van munkája.. Amúgy örülnék neki, mert nem túl élvezetes ordításuk közben mondani a szabadságharcot.... amúgy..
2012. jan. 24. 22:52
7/12 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat : )
2012. jan. 24. 22:52
8/12 anonim válasza:
Anyukád is az a fajta nő, akit igenis meg kellett volna rángatni még ifjabb korában, csak hogy tudja, hol a helye.
Utálja apádat, de arra jó, hogy eltartsa a családot? Téged büntet azért, mert szexelni volt kedve anno, de most már büdös az egész ? Vannak ám erkölcsi magaslatok. Szegény elég szánalmas.
2012. jan. 24. 23:00
9/12 anonim válasza:
Gondolom akkor mond ilyeneket mikor jól felrántod, flegmázol vele. Apuci azt csinál amit akar, mert ő keresi a pénzt, asszonynak kuss, ehhez jön még a te viselkedésed. Nem lehet jó veletek neki, persze, hogy ideges. (Tudom, dehogy, vele mindenki kedves, csak nem lehet neki megfelelni.) :)
2012. jan. 25. 08:09
10/12 anonim válasza:
Buta egy kedves édes anyukád van. Ő meg épp csak odatartotta a micsodáját az édes apucikádnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!