Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti is várjátok a szüleiteket,...

Ti is várjátok a szüleiteket, hogy munka után hazaérjenek?

Figyelt kérdés

Én már nagyon várom őket haza, de még dolgoznak. :)

Ti hogy várjátok haza haza a szüleiteket? Én tettem nekik félre vacsit :)

2012. jan. 19. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A páromat várom, hogy hazaérjen, én szabadságon vagyok. Szüleimet sem vártam különösebben, max kikészítettem a kaját, ennyi, mikor még otthon laktam.
2012. jan. 19. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én nem örülök, mert anyám folyamatosan csak oszt le hogy "megint kupi van" mikor rendesen összetakarítottam...szal utálaom...mikor hazajön rögtön elküld aludni hogy dughasson 1 jót a pasijßaval, akkor is ha csak 7 óra van...15/L
2012. jan. 19. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
utolsóval egyet értek kb nálunk is ez van csak nekem öcséimet előtte el kell látnom
2012. jan. 19. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Már nem lakom otthon, de amikor otthon laktam, inkább azt vártam, hogy ne jöjjenek haza. Mert ha megjöttek, onnantól kezdve semmit nem lehetett nyugodtan csinálni. Mindenbe beleszóltak, hogy pl. ne főzzek tojást, mert minek nekem tojás, ha ott van a hűtőbe a szalámi. Hát de én tojást akarok enni. Pf... Úgyhogy én nem vártam őket sehogy, örültem, hogy nincsenek otthon.

Most már a párommal lakom, őt mindig nagyon várom haza. Sütivel, ebéddel, vagy csak egy kis csokival.

Úgyhogy bocsi, de én nem tudom megérteni ezt a nagy imádjuk a szüleinket, és olyan jó hogy együtt vagyunk dolgot. Nekem ez hányás. :)

19/L

2012. jan. 20. 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, várom, mert azt szeretném, ha pihennének végre a fárasztó munka után :D

Mialatt ők dolgoznak, én takarítani szoktam a házat, ha nagy a kosz, bevásárolok, főzök is.

Olyanok vagyunk, akár a kutyák, akik hazavárják a gazdijukat :D

2012. jan. 20. 19:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó, hogy van egy hozzám hasonló ember aki hazavárja a szüleit :)
2012. jan. 20. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetemistaként péntekenként érkezek haza,ha a korai órában,és még nincs otthon senki, nekiállok kitakarítani, sütök valamit, vagy főzök egy egyszerű kaját, mert jó látni,hogy örülnek. És baromi jó hazaérni, ha én érek később haza, szinte 5 órás út után vacsival várnak, örülnek. Ez szerintem baromi jó érzés :)
2012. jan. 21. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!