Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Elmenjek az utcabálba szerinte...

Elmenjek az utcabálba szerintetek?

Figyelt kérdés

Idén úgy sikerült hogy itthon kell maradnom, mert csak pár nap van a szakdogám leadásáig. De a szüleim szinte cikizve mondták hogy egy ilyen fiatal lánynak buliznia kéne ilyenkor :S

Gondoltam heccből kimegyek az utcabálba, de az a baj hogy egyedül kéne mennem. Plusz nincs is kedvem, csak bánt hogy még csak nem is büszkék rám. Lett volna lehetőségem elmenni egy házibuliba, de lemondtam, mert holnap után már be kell köttetnem a szakdogám :((((

2011. dec. 31. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért ne menj el sehova ünnepelni, mert mások azt akarják. Ha neked ettől tisztább a lelkiismereted, akkor nagyon felelősségteljes döntést hoztál, és maradj otthon nyugodtan, dolgozz a szakdogán és utána esetleg pihenj egy jót. Ha meg úgy érzed, hogy van rá időd, és van hozzá kedved is, akkor menj el bulizni egyet, mert megérdemled. :) Boldog új évet!
2011. dec. 31. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
csak azért,mert mások mondják,ne menj
2011. dec. 31. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
igazuk van a válaszolóknak,ja.
2011. dec. 31. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szép kis szüleid vannak! Nem büszkék rád, mert tanulsz! Maradj otthon és tanulj vagy csináld azt, ami jól esik! De tényleg próbálj meg kikapcsolni egy kicsit! Lazíts! rád fér!
2011. dec. 31. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs kedved, ne menj! Dolgoztál eleget. Vegyél egy jó meleg fürdőt, lazulj, stb. Csak azért mert szilveszter van, nem kötelező részegen petárdázókat nézni! Sok sikert a szakdolgozatodhoz :D
2011. dec. 31. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Ugyanez a probléma, nekem jövőhéten 2 vizsgám van, arra készülök, szüleim mondták hogy bulizni menjek inkább, hisz hosszú még a vizsgaidőszak, de helyette én reggel 8tól tanulok, kisebb szünetekkel, sztem nyomom vagy reggelig, elég szánalmas dolog ez :D utcabál itt is van, egyedül kéne nekem is mennem, de nemérdekel inkább tanulok, ha szünetet tartok akkor meg inkább nézem kicsit a tvt :D

22/L

2011. dec. 31. 20:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok! Nem megyek el szerintem, bár már biztos megy a buli... De napok óta reggeltől estig írom a dogám, tényleg rám férne egy kis lazítás :) Lehet megnézek egy filmet, ha már mások mulatnak :) :D
2011. dec. 31. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Tételezzük fel, hogy jót akartak neked. Lehet, hogy csak oldani akarták a feszültségedet - bár nem találták meg a jó szavakat. Ne törődj semmivel. Nézd a tévét, és ha álmos vagy, aludj! Ügyes vagy! És céltudatos! BUÉK!
2011. dec. 31. 22:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd a Macskajajt a Duna Tv-n 0:10-től

19/L

2011. dec. 31. 22:42
 10/10 Napkiraly ***** válasza:
Macskajaj királyos volt
2012. jan. 1. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!