Hogy kérjek anyámtól bocsánatot? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Ugy volt,hogy ma ott aludhatok a legjobb barátnőmnél,és másnap jövök haza.De anyámnak volt egy kis incidense ezzel a barátnőmmel,és ezért nem nem engedi,hogy ott aludjak náluk.És tegnap este azt vágtam anyám fejéhez,hogy soha többet ne merjen szólni hozzám,mert nem az anyám.Erre ő nagyon megharagudott,de meg is értem.Hogyan kérjek tőle bocsánatot?2011. dec. 31. 12:13
11/11 anonim válasza:
Lehet úgy találta jónak hogy nem engedi hogy ott aludj náluk, nem tudni mi zajlott le köztük. Ha elenged mégis, ne aludj ott menj időbe haza. Az én gyerekeim sem maradtak ki 14 éves korukban ,még szilveszterkor sem. Ne haragudj az anyukádra mivel ő felel érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!