Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Télre mindig költözzön haza a...

Télre mindig költözzön haza a szülőkhöz párom?

Figyelt kérdés

Párom a szüleivel lakik.Jó lenne összeköltözni,albérlet,dolgozunk mindketten.

Most ad a szüleinek pénzt az otthonlakásért,és be is vásárol sokszor.Enélkül a szülei nem tudnák fenntartani a nagy családi házat télen.

Hogy fogunk igy valaha is önálló életet kezdeni? Télre hazaköltözik?

Én most egy pici lakást bérelek,kettőnknek kicsi,ketten fenn tudnánk tartani egy picit nagyobbat,és összegyűjteni kicsit arra ha babát akarunk pár év múlva.

De igy hogy?

2011. dec. 21. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Sokan mondják ezt a szülőkkel kell lakni dolgot,ez akkor megy ha jó a kapcsolat,de amúgy ez roppant egészégtelen,se nemi élet se magánélet...Az ilyen válással ,vagy meneküléssel végződik az ujabb lukba,mert csak a belepofázás van mindenbe a szülők részéről.
2011. dec. 21. 18:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha semmi más megoldás nincs,és együtt szeretnétek élni beszélj a pároddal, hogy segítsen be a szülei fűtés számlájába. Ez nem ok arra hogy haza költözzön.
2011. dec. 21. 22:15
 13/17 A kérdező kommentje:

18:14: kapcsolatunk azért jó a szüleivel,mert ritkán megyek.Nagy ház,de nem működne,ismerem magam.

22:15: nem érted,vagy a mi dolgaink vannak kifizetve vagy a szülőknek van segitve,kettőre egyszerre nem jut.A mostani pici lyukban ahol lakom,ott ketten nem férünk el,kell legalább egy 35 négyzetméteres.

2011. dec. 22. 08:01
 14/17 anonim ***** válasza:
11-es: ne haragudj, de ez hülyeség. Miért ne lehetne magánélet és nemi élet is akkor, ha a szülőkkel együtt lakik egy pár? Maximum ha egyszobás lakásról van szó, és együtt alszanak. Nekünk hétszobás a házunk, ráadásul kétszintes. Elhiszed, hogy van magánéletünk és nemi életünk is? Viszont lakáshitelünk nincs, és a lakhatási költségek is jóval kevesebbek. A szülők vigyáznak a gyerekre is, nekünk ideális. Nem lenne jó külön, ritkán találkoznánk. Szóval nem kell fikázni az együttélést, mert nagyon jó tud lenni, persze ehhez jó természetű emberek is kellenek.
2011. dec. 22. 09:39
 15/17 anonim ***** válasza:

így sehogy sem fogtok új életet kezdeni. Párodon áll a döntés joga, kivel akar élni. Ha a szüleim nem tudnának fenntartani egy nagy kertes házat, vennének kisebbet. Ha valamelyik egyedül marad, az mégannyira sem fogja tudni fenntartani, csak nyűg lesz a kert is.

Nagyon meredek dolog, hogy a szülők elvárják, hogy őket támogassa annak ellenére, hogy ez akadályozza, hogy új életet kezdjen a fiúk. Nagyon önző hozzáállás. El kell döntenie a párodnak, hogy most ki a családja. Nem a híd alá mennének szülők, csak kisebb házba vagy lakásba.

2011. dec. 22. 11:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem könnyű természetű vagyok,elismrem.Férjem se az,de mi nem tudunk ugy szexelni,ha másik szobában a szülők vannak,élni se tudnánk igy,sajnálom,nekünk kell a külön lét,időnként hazamegyünk.Annyi épp elég,de én már 17 éves korom óta,ő 18 éves kora óta nem lakik otthon,megszoktuk ezt,nem adnánk fel.Nem mindenki tud szülőkkel lakni,ahhoz szerető család kell meg olyan természet,nekünk az nincs.
2011. dec. 22. 11:36
 17/17 A kérdező kommentje:

Ritkán szoktam ott aludni,emeletes ház,külön emeleten vagyunk,nincs gond a privát térrel.

De az napi max 1 óra...

Nekem bajom a többivel lenne,rendetlen vagyok,szeretek délig aludni ha nem dolgozom,vagy este 6kor ebédet főzni,és ha ugy van kedvem,akkor szeretek meztelenül mászkálni a lakásban.

Náluk másképp van,reggel reggeli,rend legyen mindig,full másképp gondolkodunk.Mármint a szüleivel.

Nem került még igazán szóba,nem mondták hogy elvárják,párom sem hogy akkor hogy legyen,én gondolkozom.

Mert már költözhetnéke van,már akkor is az volt mikor én nem voltam neki,csak a szülei támogatása miatt nem lépett még le.

16-os: igen,én is 18éves korom óta önálló vagyok,egyszer muszájból 5 hétig anyámékkal kellett laknom,de soha többet,1 éjszakát se...

2011. dec. 22. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!