Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A Kállai cigány név?

A Kállai cigány név?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

17:45-ös vagyok!

nem tudom, hogy kinek mi nem helyes az én posztomban, de ahelyett, hogy nyom egy mínuszt, leírhatná, hogy mi nem tetszik neki... kifejtettem, tárgyilagosan, nem hajlottam ide, vagy oda. az rendben van, hogy X személy szemszögéből kell eldőlnie, hogy milyennek tartja a választ. szóval a 70 IQ-val rendelkező, megértési problémákkal küzdő ember ugyan úgy kinyilváníthatja a véleményét, mint egy átlagos, vagy hiper-szuper okos ember, de azt hinné az ember, hogy vannak egyetemes igazságok.

2011. nov. 29. 12:46
 12/16 anonim válasza:
100%
a pontozással ne foglalkozz, itt akkor is lepontoznak, ha beírod, hogy mi Magyarország fővárosa...
2011. nov. 29. 13:43
 13/16 bánomisén ***** válasza:

12:46

Új vagy az oldalon? :-) Itt ez megy, tényleg úgy, ahogy az előttem szóló mondta. Ne foglalkozz a százalékokkal, nem érdemes.

2011. nov. 29. 13:58
 14/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Az állami anyakönyvezést 1895-ben vezették be Magyarországon.Akkoriban gyakran a helyi jegyzőn múlott, hogy egyes helyben lakó vagy vándor családok részére milyen családneveket jegyez be..Ha a kérdezett személy a hatóság részéről "elfogadhatatlan" javaslattal állt elő, bizony előfordulhatott, hogy adtak neki egy másik nevet. Ezek közül némelyik azután divatossá vált.
2011. dec. 7. 14:47
 15/16 mustafa33 ***** válasza:
Ha most ide írom, hogy egy Kállai ős származhatot Kállóról is, 81%-os kiátkoz. De nem bánom.
2011. dec. 9. 00:23
 16/16 anonim válasza:
100%

A Kállay család egyike legrégibb ősnemes családjainknak, mely eredetét a száznyolc ős nemzetség egyikéből, a Balog-Semjén (Bolok-Simián) nemzetség-ből (genus) veszi. A család ősi fészke Nagykálló és környéke volt.

Az összes Kállay egy törzsből indul ki.

Ide értendő a .i-s Kállai.

Üdv egy Kállai

2013. jan. 15. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!