A Kállai cigány név?
17:45-ös vagyok!
nem tudom, hogy kinek mi nem helyes az én posztomban, de ahelyett, hogy nyom egy mínuszt, leírhatná, hogy mi nem tetszik neki... kifejtettem, tárgyilagosan, nem hajlottam ide, vagy oda. az rendben van, hogy X személy szemszögéből kell eldőlnie, hogy milyennek tartja a választ. szóval a 70 IQ-val rendelkező, megértési problémákkal küzdő ember ugyan úgy kinyilváníthatja a véleményét, mint egy átlagos, vagy hiper-szuper okos ember, de azt hinné az ember, hogy vannak egyetemes igazságok.
12:46
Új vagy az oldalon? :-) Itt ez megy, tényleg úgy, ahogy az előttem szóló mondta. Ne foglalkozz a százalékokkal, nem érdemes.
A Kállay család egyike legrégibb ősnemes családjainknak, mely eredetét a száznyolc ős nemzetség egyikéből, a Balog-Semjén (Bolok-Simián) nemzetség-ből (genus) veszi. A család ősi fészke Nagykálló és környéke volt.
Az összes Kállay egy törzsből indul ki.
Ide értendő a .i-s Kállai.
Üdv egy Kállai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!