A húgom mindig bánt, nagyon agresszív?!
Figyelt kérdés
mindig tépkedi a hajam, mindig rugdos, most pl egy 5 perce a sállal kergetett, és csapkodott, megcsapott sok testrészemen.Olyankor mindig látom a tüzet a szemében. és nagyon félelmetes. ti mit tennétek? LÁNY/162011. nov. 17. 18:12
11/18 anonim válasza:
Én már rég lekevertem volna neki egy jó nagy pofont.
12/18 anonim válasza:
Csapj oda neki egyet aztán leakad!
13/18 anonim válasza:
Én a helyedben lazán, visszakézből levágnék neki párat.
Az öcsém egy évvel fiatalabb nálam, sokkal erősebb a testalkata már így 16 éves korára és/de még mindig képes vagyok rendre utasítani ha a helyzet úgy hozza.
14/18 bánomisén válasza:
Na, mizujs, kérdező, megnevelted a hugit? :-)
15/18 anonim válasza:
Tudod, csak úgy mint Bruce Lee:))) Azért az ablakból ne repüljön:)))
16/18 anonim válasza:
Mikor jön haza húgod beállsz az ajtóba, mikor odaér elkiáltod magad hogy THIS IS SPARTAAAA!!
És "finoman" rendre utasítod :Đ
17/18 halibel válasza:
úristen... majd ha jól odacsapsz neki majd meg fogja tanulni, hogy tisztleje a idősebbeket!
a tihis is sparta-n beszartam :D
hajrá!!!!
18/18 anonim válasza:
14 évesen már csak lehet vele beszélni is,
a másik meg hogy nemhiszem hogy olyan komoly lene a helyzet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!