Apukám miért ilyen idegbeteg és pesszimista? FONTOS
Sosincs hozzám egy kedves szava se. Nagyon jók a jegyeim, kitűnő tanuló vagyok,de ezért még egy "ügyes vagy kislányomat" se kapok, inkább beleköt hogy össze van gyűrve az utolsó lap az ellenőrzőmben. Állandóan azt mondogatja, hogy sose csinálok itthon semmit, semmirekellő gyerek vagyok ,amikor tegnap 2 órán keresztül szedtük a levelet az udvaron,és ma is kipakoltam a mosogatógépből, csak azért hogy ne kössön belém, hogy nem csináltam semmit.Kedvesen megkérdezem hogy milyen napja volt, erre a válasz az volt, hogy szar. Többször volt, hogy megütött ok nélkül, amiért visszaszóltam mert igazam volt. kb. szarba se néz itthon. Van egy öcsém aki focizik, ezért ő a szeme fénye. 20.000 forint értékben vett neki felszerelést, PEDIG A RÉGI IS JÓ ÁLLAPOTBAN VAN. Én egy kabátot kérek 1 hónapja mert fázok benne, de rá se hederít, az mondja: "Mindenki érdeme szerint kap"
Elegem van ebből hogy itthon nem vagyok egyenjogú a testvéremmel, és hogy nincs normális kapcsolatom az apámmal, ami nagyon fáj nekem. Költözésen is gondolkoztam már de nincs hova mennyek.Hogyan tudnék ezen változtatni? Mi a teendő ilyenkor? SEGÍTSETEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!