Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti ilyen esetben mit csinálnátok?

Ti ilyen esetben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Apukám kikötötte, hogy melyik gimnáziumba kell mennem, jogi egyetemet kell végeznem, 2nyelvizsgát lekell tennem minimum közép fokon, utána azt csinálok amit akarok...

már eleve a gimi nem tetszik :/ a jogot utálni fogom :/

azt mondta apu, hogy majd egyetem után elvégzem azt a szakközépiskolát amibe menni akark -.-' hát kösz...

Ti mit tennétek?

2011. nov. 5. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Emberek, ne csináljuk már itt a melodrámát. Boldogság blabla... egy 14 éves gyerekről beszélünk! Bocsánat, ez nem leminősítés, mindenki volt 14 éves. De ilyenkor az emberek 80%-a még marhára nem tudja, hogy mit akar, vagy mi a jó neki. A húgom most ugyanezt a hisztit műveli otthon, csak ő nem szakközépbe akar menni, hanem egy ugyanolyan gimnáziumba, ami van a szomszédban is, csak 40 km-rel odébb, mert oda jár vmi barátnője... ilyen alapon döntenek a 14 évesek. Szerencsére itt még meg van az a joga a szülőnek, hogy aláírja a felvételi jelentkezési lapot. :P Most komolyan... apuka jót akar, azt akarja, hogy ne egy gyárban szenvedj egy nap 12 órát egész életedben (hidd el nem olyan jó, próbáltam). Lesz egy érettségid, utána úgyis felnőtt leszel, és azt csinálsz amit akarsz. Az is lehet, hogy megtetszik vmi más egyetem, ami apunak is szimpatikus, vagy ha végképp nem, elvégzed azt a hőn ámított szakmát. És ti komolyan azt gondoljátok, hogy kevésbé lesz boldog, ha lesz egy érettségije, és netalántán még azt is meg tudja mondani, mikor volt a 2. világháború???
2011. dec. 19. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!