Van rokonod külföldön? Ha igen, melyik országban? És ki ő neked?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 18:46
11/34 anonim válasza:
anyukám unokatesója családdal amerikában,nagyszüleim romániában,másik lányuk (nagynéném) szintén. szerelmem hol törökországban hol irakban :S távoli rokonok németországban,angliában.
16L
12/34 anonim válasza:
van néhány unokatesóm romániában
1 finnországban
1 kanadában
:)
13/34 anonim válasza:
Valami sokadik unokatesó Szlovákiában.
Én is külföldön élek.
14/34 anonim válasza:
Apu oldaláról a nagyszüleim USA-ban élnek, anyu ágáról nagymamám Kanadában. A nővérem Nizzában, bátyám Barcelonában.
Unokatesók zömmel szintén Kanadában, USA-ban. :)
15/34 A kérdező kommentje:
köszi,örülök h ennyien írtatok:D azért nem semmi.
2011. nov. 4. 19:47
16/34 A kérdező kommentje:
nekem anyai nagymamám uncsija Ukrajnában,apai nagyszüleim Ukrajnában,ott még rokonok.:D
2011. nov. 4. 19:53
17/34 anonim válasza:
egyik unokatestvérem németországban él, meg most épp én is kulfoldon dolgozom és lakom a párommal egyutt.
18/34 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 4. 20:38
19/34 anonim válasza:
Nagybátyám és két unokatesóm Kanadában.
20/34 anonim válasza:
A nagyanyám nyitrai. Életében ki sem mozdult otthonról, a de azóta volt Magyar, Csehszlovák, Szlovák állampolgár. Világot járt nagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!