Külföldön élők! Mi az, amit sosem fogsz megszokni az országban, ahol élsz? Hol laksz? Mik a hátrányai?
Angliában amit sosem fogok megszokni.
-az időjárást (az állandó esőt,és szelet)
- Az unalmas ételeket..(minden felvágottnak ugyanaz az íze,és pocsék kajájuk van)
- A butaságot ami az embereken látható
- az,hogy csak bevándorló vagy,és az is maradsz..
- a közönyt,a "leszarom" stílust..
Nem megszokni kell, hanem elfogadni a szokasukat a kulturajukat!
Mindent es mindenhol meglehet szokni, ez csak akarat es hozzaallas kerdese.
Tobb, mint 20 eve elek kulfoldon, s eleinte Enis csak figyeltem Oket es mindig ugy, hogy mar egybol a mi orszagunkhoz hasonlitottam ezt, tehat legyen ez kultura vagy szokas, de aztan ezt szep lassan elhagytam, s kezdtem "berendezkedni" es kialakitani az En kis vilagomat.
Nagyon jol erzem Magam, mivel ugy elek, hogy 2 otthonom van, mivel mais magyar allampolgar vagyok, ezt meghagytam, es minden evben otthon vagyok tobb honapot, pedig mar a csaladom nem el.
De a felnott gyermekeim is magyart a hazajuknak ismerik es szeretik is, es Ok is elfogadtak mink a 2 orszagot, tehat megszoktak igy es szeretnek is igy elni.
pl. amikor utaznak, akkor Ok "haza" mennek magyarorszagra,
pedig nem magyar allampolgarok!
Wales az fasza hely.... jókat beszélnek róla, de mindegy is, legalább munkád van.
Lássuk csak, itt Németországban a fiatalokat utálom a legjobban, mérhetetlenül taplók, rosszabbak mint otthon.
Semmi sem olyan ízű, mint otthon volt és nincs igazi fehér kenyér.
A közlekedést szeretem, nincsen az utakon annyi barom mint otthon.
Soha semmi nem lesz olyan mint Magyarországon, ott születtem, mindig vissza fogok vágyakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!