Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » HA HAZASODNI akarsz 1 másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA HAZASODNI akarsz 1 másik országban ugy hogy közben még nem válltál el a magyarországi házaságodbol. Azt külföldön észre veszik? és ha igen hogy?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy észreveszik e de ha igen bigámiáért lecsuknak. Várd meg amíg elvállsz itthon mert valamilyen öröklés, banki hitel esetén simán kiszurhatják.
2011. jan. 11. 23:28
 2/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Én külföldön (Törökország) házasodtam, és szükség volt egy papírra, hogy jelenleg nem élek házasságban. Ezt a papírt budapesten kell hitelesíteni, majd arra a nyelvre lefordítani, ahol házasodni szeretnél...Nem tudom hogy minden ország kéri ezt a papírt, de tőlem kérték.

2011. jan. 11. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol is házasodsz igazolni kell a családi állapotodat, hivatalos okirattal.

Nem éri meg kockáztatni.

2011. jan. 11. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden ország kér arról igazolást, hogy milyen családi állapotod van. Ezt a lakhelyed szerinti Polgármesteri Hivatalban kell beszerezned. Valószínűleg pontosan emiatt kérik, hogy ilyen ne történhessen meg!
2011. jan. 11. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem max Vegas egyik leggagyibb helyén köthetnél házasságot így, bár azt meg nem mindenhol fogadják el. Inkább válj el, sokkal szebb lenne.
2011. jan. 11. 23:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A filmekben az ilyeneket mindig lecsukják.
2011. jan. 12. 09:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem, miért kell mindig mindent mindenhol papírokkal igazolni??? Amikor gyerekünk születik külön fizetni kell az igazolásért, hogy házasok vagyunk...ha házasodni akarunk, akkor meg azt kell igazolni ismét pénzért, hogy nem vagyunk még házasok etc...

Biztos van ország, ahol nem ennyire bürokratikus az élet.

2011. jan. 13. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez egy bűncselekmény. Emellett érvényteleníti az így megkötött (második) házasságot. Nincs értelme meglépni.
2011. jan. 16. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
A HELYI KONZULATUSOKON INGYEN ADNAK IGAZOLAST A CSALADI ALLAPOTODROL.
2011. jan. 16. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!