Ha szüleim nem engednek abszolút sehova, még nagyszüleimhez sem, az személyi szabadságjogok korlátozása?
05:03
Mért kellene olyan embert tisztelnie aki gyilkossággal fenyegeti a fiát?Nem a gyereket kellene pszichológusokhoz hurcolni hanem a szülőket.Mivel ez nem BETEGSÉG csak egyes emberek nem képesek felfogni , mindig is voltak meleg férfiak és leszbikus nők és mindig is lesznek.Ők ilyenek , így boldogok , el kell fogadni.
Na ide figyeljetek báránykáim.
Nemtudom hány hozzászóló ,tanácsadó rendelkezik közületek szülői tapasztalatokkal???
Óvatosan a bújtogatással, mert csak a srác álláspontját ismerjük.
Nagyon sajnálom hogy a szülői fenyegetést nem mérlegelitek!
Felnevelték óvták és reménykedtek ,hogy jobb sorsra érdemes sikereseb gyereket nevelnek mint amijenek ők.
Tegye a szívére az a kezét akinek már nagyobacska gyereke van, és jelentse ki,hogy ő még soha nem mondot olyat a gyerekének,hogy "Agyon csaplak ha nem csinálod ezt vagy azt. NA UGYE !! És ezt soha nem komolyan gondoljuk.
Tűzbe menénk érte akár menyire más is.
Lehet,hogy egy ilyen bejelentés után misem találnánk azonnal megoldást , legfeljeb egy megondolatlan düh kitöréssel hasonló dolgok jutnának eszünkbe,
Biztos hogy pszihológushoz kel fordulni a szülőknek mert ezt normális ésszel nagyon nehéz feldolgozni.
Azt mondom tisztelt fiatal ember, A Másság egy nagyon nehéz dolog még akkor is ha te csak ebben az álapotban érzed jól magad. Mondhatnak bármit az emberek , elfogadhatnak, megérthetnek, DE hidd el!!! ez csak viselkedés. a nagyobb részük elutasítja még akkor is ha azt állítja hogy elfogadja.
Tudod ez kicsit hasonlít a fogyatékkal élőkre ,azok is az ő világukban normális emberek, a nagyvilág viszont kegyetlen . Mást mond és mutat mint ami.
A szüleid etől az álszent , képmutató, elfogadós világtól óvtak adig mig ki nem derült ,hogy más vagy.
Most rémületükben a tehetetlen düh,a nem tudom mitcsináljak!! ez hozhata ki belőlük a fenyegetést.
De hid el azt is ,hogy mindenek ellenére szeretnek és a fenyegetés az csak pilanatnyi felindulás volt ,mert nem tudják elfogadni,hogy a kártya vár összeomlot,
és attól félnek a legjoban hogy ez a képmutató világ rájuk fog mutogatni, mintha ők tehetnének a te másságodról.
Nem kel gyámügy neked kell komolyan elgondolkodnod a tapasztalt reakciók után. Várd ki,hogy 18 legyél és szabadon dönthes.Okosan próbáld szüleidet rávezetni,hogy nekik van szükségük segítségre amit egy pszihológus meg is tud adni.
De a lelkiismeretem és az,hogy már az unokáim is kamaszok,
sőt én is voltam fiatal. A hozászólásaid háterében érzem a barátod erejét. Nem az a baj, hogy ő irányít téged?? és mérlegelő képeségedet?? Úgy érzem mintha ő szítaná ezt a szülők és közted lévő konfliktust.
CÉZÁR a véreskezű római császár megkérdezte bölcseket, egy fontos döntése alkalmával hogy nekik mi a véleményük a dologról
Egyetlen bölcs ébredt másnap reggel,a leg bölcsebb a töbit balaset érte.
Az ő válasza így hangzott.Hatalmas Cézár nekem nincs véleményem. De ez midketőnknek jó.
A neked tanácsokat osztogatóktól senki nem kéri számon, hogy az ő tanácsa káros vagy hasznos volta részedre. A felelőséget neked kell vélalnod ezért javaslom , mérlegelj. De úgy hogy csak pozitív dolgokat rakj a serpenyőbe. Hid el hogy csak idő kérdése és a szüleid is elfogadnak olyanak amijen vagy. TÜRELEM az idő mindent megold. Élj és élvezd a világ múlását. Csak olyan szabályokat szegj meg amit nem tudnak rád varni. Ha a sebeidet nyalogatod és sajnáltatod magad az semire nem vezet. Tarts ki.
És még egy utolsó gondolat nehogy elhid valakinek, hogy megoldja aproblémádat.
Nem tudsz mit csinalni, max elkoltozni, de jogilag meg akkor is visszavitethetnek, persze mar ugysem fognak, mert mindjart 18 vagy.
Inkabb azon gondolkozz hogy tenyleg az vagy-e.
Semmi problema ha igen, de tudd biztosan.
Csak kiserletezesbol ne probald ki szeirntem...
"az egyetlen dolog ami aggaszt hogy szeretnénk összeköltözni de 18 éves koromig sajnos nem fogják engedni, és nem tudom a párom meddig képes kiállni mellettem ilyen helyzetben, nem ezt érdemelné, mégis mellettem van. Nincs valami megoldás hogy hozzá költözhessek?"
Nincs. Ha betöltötted a 18-at mehetsz! De utána majd rájössz hogy vágyni fogsz te oda vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!