Ti mit csinálnátok helyemben? (többi lenn)
3 évesek vaunk barnömmel, elviszem egy hétévégére kirándulni. Én fizetek kb mindent neki cska annyi pénzt kell hoznia amenyit akar. Én 21 ő 19 éves. Apukájával összeveszett és ő nem engedi, megmondta h el ne merjen indulni...
Na már msot amin összevesztek sztm barnömnek van igaza, még anyos jelölt is kitartott a lánya igaza mellett. Nem vok elfogult én is megmodnom barnömnek ha nincs igaza v nem jol méri fel a helyzetet. De most apossal sem akarom összekötni a bajuszom... ill. azért érzem butaságnak amit csinál mert most rajta kb semmi nem mulik mert 2 napig nem lesz otthon lánya és cső még pénzébe sem kerül meg semmibe joformán. És ezzel nem h megoldja hanem sztm pont szítja a vitát
" én is megmondnom "
Ennyi, azért a javított verzióba is belefért. :)
Igen, leírtam úgy, rohanva, de a kommenteknél már kimértebb vagyok. Csak a te kedvedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!