Csubilla név szerintetek szép?
Nekem is az jutott eszembe, hogy a wookie kalendáriumban biztos a Chewbacca női megfelelőjeként van feltüntetve.
24/L
Ez egy tipikus "énkép" védelmi mechanizmus, amikor valaki feltesz egy kérdést és igazából el vár egy választ, megerősítést.
Aztán jön rá 99 "Nem" válasz, de persze a nagy számok törvénye alapján majd lesz azért egy "Igen" is valamelyik marhától egy idő után.
Erre aztán a kérdező (itt majd), heurisztikus érzéssel nyugtázza, hogy "Tudtam én hogy Igen!", úgy mintha a másik 99 "Nem" meg se történt volna.
Hányszor láttam én ezt már...
Jaj, ne bántsátok a kérdezőt, a Csubilla olyan aranyos név!
Csak vicceltem! Szerintem is béna.
Nézd ha egy ismerős jön lelkendezve, hogy milyen fantasztikus nevet talált, akkor a többség nem mondja meg az őszinte véleményét szemtől szembe. hanem a háta mögött mondja majd "Te úr Isten, ez nem normális!"
Nyugodtan mutasd meg neki ezt a kérdést és reakciókat rá, mert ez közelebb lesz az igazsághoz mint az ismerősök bájolgása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!