Csubilla név szerintetek szép?
Figyelt kérdés
Csubikaaa...ugye milyen aranyos a becézése? vagy csak én gondolom így?2011. okt. 28. 00:38
11/54 anonim válasza:
A Csubakka, megdugo*tt egy csincsilla nyulat...
...így lett csubilla.
De hát miért is csodálkoznánk azon, hogy idióta szülők, idióta nevet akarnak adni?!
12/54 anonim válasza:
Egyébként a Szítrípióra nem gondoltak? Vagy Szísztrípió? Hogy írják magyar fonetikusan?
13/54 A kérdező kommentje:
Ne röhögtessetek légyszi...én ezt tök komolyan gondoltam...nem tudom, hogy mit mondjak ezek után az ismerőseimnek a névválasztással kapcsolatban.
2011. okt. 28. 01:26
14/54 anonim válasza:
100-ból 90 ember Csubbakára asszociál majd a Star Warsból ha ezt a nevet hallja, a maradék 10 pedig fiatal lány, aki nem látta filmet. :)
15/54 anonim válasza:
ma 01:25
az C3P0 angolul te nagyon hülye:D fonetikusan: szíszrípíó
Amúgy a név borzalom.
16/54 anonim válasza:
hogy mit mondj nekik drága kérdező? Azt, hogy ha azt szeretnék, hogy a lányukat egy életen át szivassák az idióta szüleik miatt a nevével, akkor ez egy tökéletes név. A csubakka az egy két méteres okkersárgás színű lény, aki bőg mint egy tehén. Ettől hülyébb nevet egy kislánynak nehezebb kitalálni. Nem hiába írja mindenki hogy nagyon rossz választás. Nem azért hogy téged szekáljanak, de tényleg baromság, mint a yetilla, vagy godzillia esetleg a tirannoszaurillia.
17/54 anonim válasza:
Csubilla nem létezik, csak Csobilla anyakönyvezhető.
18/54 anonim válasza:
A Csubakka névnél szebb!De az összes többihez képest ronda név XD
19/54 anonim válasza:
Szerencsétlen gyereknek el akarják rontani az életét egy rossz névválasztással. Szörnyű gyermekkort ígér ez a név, vérig lesz cikizve akár Csubilla, akár Csobilla.
Nesze neked Chewbacca: [link]
Na mindegy, de szerintem a kérdés fake....
20/54 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat van idétlenebb női név is. Például Béla.
Csubillázd meg a bigyómat szereztél egy kellemes délelőttöt!
Egyébként adják ügyvédnek utána, mert a Chewbakka védekezéssel minden per nyert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!