Leendő anyóssal hogy alakitsak ki jó viszonyt?
Nem vagyunk túl rég együtt,már be lettem mutatva,igazából első lány vagyok,akit párom bemutat (25 feett vagyunk pedig).
Látom rjata hogy rossz szemmel nézi a kapcsolatunkat,hogy "elveszem tőle a kisfiát",és hasonlók.
Normális nő vagyok,biztos egzisztenciával,és többen mondták hogy párom sokkal életvidámabb mióta velem van.
Nem akarok rossz viszonyt,még is csak az anyja,de már a nézése is kiborit,benne van a szemében a "már megint itt vagy?"...
Nálam vagyunk leginkább,de amig nem költözünk össze,addig náluk is vagyunk (nem én akartam).
Mit tegyek hogy ne csak látszólag szeressen?
Az anyóssal ne törődj, inkább a párodra figyelj. Szerintem sokat jelent, hogy ezeket a helyzeteket ő hogyan kezeli. Mert ha ő az anyukáját védi, hogy "adj időt neki", "nem is úgy gondolja", "ő csak jót akar nekünk", abból még lehetnek gondok. Mert gondolom, te a párodat akarod és nem az anyóst, viszont ha a pár az anyós mellé áll, az sok problémát szül. Ezt azért írom, mert mi így jártunk. Semmi gond nincs a kapcsolatunkban, csak az anyós-após kérdés. Én megbeszéltem a férjemmel, hogy én nem őket akarom megváltoztatni, nemis arra vágyok, hogy szeressenek, csak arra, hogy ha félreérthető helyzet van, akkor ő álljon mellém. Ezt most kezdi értegetni, nekem pedig ez a fontos. Ha anyósod látja, hogy kiáll melletted a fia, akkor ő is finomítani fog, mert a fiát nem akarja elveszíteni.
Szóval, itt a párod tud sokat segíteni, szerintem.
Szerencsére párom nem anyuci kisfia,csak praktikus okokból lakik most velük (előtte évekig ország másik végén lakott),és nem jönék ki rosszul ha döntenie kellene.
De nem akarom ezt,jó viszont szeretnék,mindenki érdekében.
Szia!
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Az első lány voltam akit bemutatott és aztán elvett feleségül. Az anyósomban megszólalt a vészcsengő,hogy elveszem a fiát és amikor náluk voltunk teljesen kisajátította a fiát. Én kedves voltam,de nálunk az segített,hogy magamat adtam. A férjemen elkezdték észrevenni,hogy jól néz ki. Nincs lefogyva,életvidám,jó dolgokat tervezünk,ápolt,jól öltözködik....stb. ez abból derült ki,hogy amikor meglátogatta őket elkezdték dicsérni,milyen kivirult,milyen jól áll neki a ruhája....stb. Látták,hogy jó hatással vagyunk egymásra és haladunk előre az életben. A férjem sokat mesélt rólam nekik és látták,hogy figyelek a fiacskájukra,hogy nagy köztünk a tisztelet és az összetartozás. Nálunk az is segített,hogy egyedül is ment a rokonaihoz miután elköltözött. Hagytam,hogy hetente legyen egy két óra ami csak róluk szól. Annyira megváltozott a helyzet,hogy már ők keresnek ,hívnak engem.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!