Elmondanátok a csecsemőkorban örökbefogadott, felnőtt gyereketeknek, hogy nem Ti vagytok az igazi szülei?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a témáról?2011. szept. 16. 15:28
21/25 anonim válasza:
Hajrá az örökbefogadással, drukkolok nektek! Az egyik legszentebb dolog... Van a családban ilyen történet, és csak jót mondhatok. KEZDETTŐL tudnia kell.
Vér szerinti szülők és szív szerinti szülők.
Ajánlom a "Nekem két születésnapom van" c. könyvet, a "Sehány éves kislány" párja örökbefogadott gyerekek számára.
22/25 anonim válasza:
utolsó én azt olvastam :D tényleg nagyon megható könyv :)
13l
23/25 anonim válasza:
én elmondanám, de nem úgy, hogy mondjuk 20 évesen sokkoljam ezzel, hanem úgy nevelném, hogy tudja.
24/25 anonim válasza:
Egy ismerősöm 25 éves korában tudta meg, hogy örökbefogadták. Összeveszett a szüleivel és hosszú ideig hozzájuk sem szólt. (Vagyis a nevelő szüleinek)
25/25 anonim válasza:
Lehet ezzel kerulnenek helyere a dolgok nala, mert valamit tuti hogy erez. Valami nem oke es rossz lehet hogy nemtudja mi az.
Ti ismeritek ot. Hogyan fogadna? Pszichologussal kene konzultalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!