Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Elmondanátok a csecsemőkorban...

Elmondanátok a csecsemőkorban örökbefogadott, felnőtt gyereketeknek, hogy nem Ti vagytok az igazi szülei?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a témáról?
2011. szept. 16. 15:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

Hajrá az örökbefogadással, drukkolok nektek! Az egyik legszentebb dolog... Van a családban ilyen történet, és csak jót mondhatok. KEZDETTŐL tudnia kell.

Vér szerinti szülők és szív szerinti szülők.

Ajánlom a "Nekem két születésnapom van" c. könyvet, a "Sehány éves kislány" párja örökbefogadott gyerekek számára.

[link]

2011. szept. 18. 00:36
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

utolsó én azt olvastam :D tényleg nagyon megható könyv :)

13l

2011. szept. 18. 11:27
 23/25 anonim ***** válasza:
53%
én elmondanám, de nem úgy, hogy mondjuk 20 évesen sokkoljam ezzel, hanem úgy nevelném, hogy tudja.
2011. szept. 18. 21:08
 24/25 anonim ***** válasza:
32%
Egy ismerősöm 25 éves korában tudta meg, hogy örökbefogadták. Összeveszett a szüleivel és hosszú ideig hozzájuk sem szólt. (Vagyis a nevelő szüleinek)
2017. jan. 25. 15:52
 25/25 anonim ***** válasza:

Lehet ezzel kerulnenek helyere a dolgok nala, mert valamit tuti hogy erez. Valami nem oke es rossz lehet hogy nemtudja mi az.

Ti ismeritek ot. Hogyan fogadna? Pszichologussal kene konzultalni

2021. márc. 6. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!