Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek a Kinga...

Mi a véleményetek a Kinga illetve a Krisztián névről?

Figyelt kérdés

Adnátok a gyereketeknek?:)

Még nem derült ki, hogy kislány vagy kisfiú:)

2011. szept. 7. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kinga a nevem, és nagyon tetszik. Kedves hangzása van. Amugy nem a név adja egy ember egyéniségét. Minden emberben van negatívum, függetlenül attól, hogy mi a neve. Nekem 2 Kinga nevű ismerősöm is van, és mindketten elégedettek a kapott nevükkel, nem változtatnának rajta semmit.
2011. szept. 7. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is Kinga vagyok,és tetszik,szeretem!..."A Kinga név felelõsségteljes, független személyiség kialakulását támogatja, aki szeret egyedül, a saját elképzelései szerint dolgozni, mert ötletei kiforrottak és pontosak. Nem szívesen fordít idõt és energiát mások meggyõzésére. Az esze gyorsan vág, és csak jól elvégzett munkát szeret kiadni a kezei közül. Mivel nagyon igényes, sokszor inkább maga végzi el azokat a munkákat is, amiket esetleg másokra bízhatna. Mindezt azért teszi, mert tart attól, hogy ha nem maga végzi el az adott feladatot, az a minõség rovására mehet. A név egyenes jellem kialakulását támogatja."Ebben pedig sok igazság van :) Krisztián nem tetszik...
2011. szept. 7. 20:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kinga: gyönyörű, esélyes volt nálunk is

Krisztián:nem tetszik, gyakori, olyan kisfiús felnőtt korban

2011. szept. 8. 11:42
 14/15 anonim válasza:
Se a Kinga se a Krisztián név nem tetszik.
2013. júl. 2. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, azert ne vedd szentirasnak, mert az altalam ismert Kingak nem igazan birtak egyenes jellemmel... Egy sem.
2013. júl. 22. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!