Titeket hány évesen engedtek el elösször bulini?
15 voltam, mikor először elmehettem egyedül, de hozzátartozik a dologhoz, hogy a barátnőm bátyja rendszeresen ellenőrzött minket, és minden buliból haza is szállított, abban az időben amikorra azt a szüleinkkel megbeszélték. Jó volt ez így, én sem tettem volna másként a szüleim helyében. Ma már mehetnék, amikor akarnék, hiszen bőven felnőtt ember vagyok, azonban már csak ritkán teszem. Akkor is úgy egy év után beleuntam az egészbe, pedig sosem voltam kicsapongü, és egyre ritkábban jártunk el, semmiről nem vagy lemaradva, hidd el! :)
22L
hááát olyan nagyobb, tehát középsulis buliba 16 körül...de discoba biztos nem mentem volna:D
nem mennék most sem, pedig már nem vagyok annyira tini:D
nem maradsz le semmiről, sőt...:)
nem tudom...én vhogy nem vágyom bulizgatni...sok részeg, balhék...nem olyan jó dolog ám egy buli, mint amilyennek látszik:S
aki persze rendes társasággal megy és nagyon óvatos...és fiúk is vannak velük, akik nem iszogatósak, akkor nincs probléma...de én azért azt mondom, óvatosa!!!!!!!!!!!!!!!
az egyik ismink ( idősebb fiúk voltak ) nekünk még azt tanácsolták, hogy sose igyunk a disco-ban, ők is ink a kocsiba kimentek inni, amit magukkal vittek, persze nem szezsről volt szó:)
ezt csak úgy megjegyeztem:)
annyi minden van már...és ha még nem érzed magad elég nagynak hozzá ( de ezt a legőszintébben kérdezd meg magadtól ), akkor várj vele:)
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!