Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért nem jövök ki jól anyával?

Miért nem jövök ki jól anyával?

Figyelt kérdés
Anyu folyton ki akar használni és ő ezt úgy veszi,hogy ez természetes mert a gyereke vagyok. A barátomról azt állítja,hogy csak "azért" kellek neki. Amikor felhív nekiáll velem kiabálni a telefonba és nem enged szóhoz jutni. 2 évvel ezelőtt kijelentette,hogy inkább a pasiját választja mint engem.
2011. aug. 30. 18:35
 1/4 Beliel ***** válasza:

Most erre mit lehet mondani?

Nem hinném, hogy csak anyádba lenne hiba, bár kitudja a nők már csak ilyenek...

2011. aug. 30. 18:41
 2/4 A kérdező kommentje:

igazából,én is hibás vagyok,mert én vissza beszéltem anyunak.Van 2 testvérem, egy nővérem és egy bátyám és amikor a nővérem külföldön dolgozott ( ma már kinnt él van családja),akkor anyu ugyan ezt elkövette,de a nővérem nem állt ellent,vett anyunak lakást,eltartotta kifizette neki a repülőutat hozzájuk..ez így ment 5 évig míg a nővérem le nem babázott...és amikor a nővérem meg mondta neki,hogy nem, ez így nem mehet tovább,mert gyereket akarunk a férjemmel, és nem tudlak eltartani,menj el dolgozni,vagy ...na akkor anyu ugyan ezt csinálta csak a nővéremmel.

aztán anyu összejött egy svájci fószerrel,aki az elején elhalmozta mindenféle ajándékkal..de aztán egy schmutzig alak lett...aki anyunak alig ad pénzt,na de így jár az aki nem akar dolgozni,mármint az anyám...spórolt pénzből élnek és amikor ott laktam náluk 2 hónapig ...még rezsit is fizetettek velem ,meg a diákmunkából való pénzemet is elszedték...na ezért léptem le tőlük..

2011. aug. 30. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:

pff . mát még ilyen zsugori alakot mint anyud ... már bocsi

és a bátyáddal mivan? őt is kizsigereli?

amúgy szerintem ha nem laksz vele akkor ne fizess neki semmit ...

2011. aug. 30. 20:10
 4/4 A kérdező kommentje:
amúgy igazad van... a bátyám meg nem hagyja magát...meg ezek után már én sem...nem fizetek neki semmit..
2011. aug. 30. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!