Hogyan szakítsak a barátnömmel?
Figyelt kérdés
Tisztelem és szeretem öt mint embert, ezért minél kevesebb fájdalmat szeretnék neki okozni.2011. aug. 28. 22:43
21/24 A kérdező kommentje:
Na ja szerintem is az ócska duma. A tiéd az ténleg öszinte és diplomata.
Utálom magam, mert ténleg nincs okom rá, mert gyönyörü meg minden, tán túl korán jöttünk össze és én még fiatal vagyokhozzá, nemtudom mi a gond : /
Köszönöm a kommented!
2011. aug. 29. 21:33
22/24 anonim válasza:
megtörtént már? ha igen, hogy sikerült?
23/24 anonim válasza:
Szerintem viselkedj ûgy, mint egy férfi. Legyél gerinces, mondd meg neki hogy nem megy, mert nem érzed hogy vele akarod tölteni a napjaidat.Ha mi szakîtunk a màsikkal, àltalàban nem attôl félünk hogy megbàntjuk, hanem inkàbb a sajàt egônkat féltjük.Személyesen mondd el neki,mert ha szereted,-mint embert, akkor ennyit megérdemel. Az hogy hogyan reagàl, az az ô dolga.Ebben az esetben, és arra a pàr percre, vagy ôràra neked kell viselned a következményeket. Csak miutàn elmentél, következik ô. Onnastôl kezdve neki kell rendbe tenni az egôjàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!