Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan szakítsak a barátnömmel?

Hogyan szakítsak a barátnömmel?

Figyelt kérdés
Tisztelem és szeretem öt mint embert, ezért minél kevesebb fájdalmat szeretnék neki okozni.
2011. aug. 28. 22:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
sztem inkább náluk legyetek. akkor utána otthon lehet és egyedül tud magába roskadni.
2011. aug. 28. 23:00
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki előtte, hogy beszélnetek kéne...

Találkozzatok a háza előtt és mond el neki őszintén, hogy nem érzel már úgy iránta és nem akarod hitegetni.

Ha akar így haza mehet egyből és nem kell kísérned sem.

2011. aug. 28. 23:01
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Mondd, hogy rájöttél, meleg vagy. Még ő fog vigasztalni.
2011. aug. 28. 23:02
 14/24 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDD hogy meleg vagyok, amugy ez ténleg ígylenne,hogy még ö vigasztalna :DD de ez a szemétség tetöfoka lenne ...
2011. aug. 28. 23:04
 15/24 anonim ***** válasza:
ááá vazze....sajnállak fater, én is voltam hasonló cipőben, nem cserélnék most veled, de azt tudni kell, hogy 2 pont közt a legrövidebb út az egyenes. A legjobban tán úgy jársz. Fene tudja. Ne szarozz. Bár könnyű ezt mondani.
2011. aug. 28. 23:09
 16/24 A kérdező kommentje:

Mna majd valahogy lesz.

Köszönöm szépen a hozzászólásokat!

2011. aug. 28. 23:13
 17/24 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2011. aug. 29. 01:59
 18/24 A kérdező kommentje:
én 17/F ö meg 20/L
2011. aug. 29. 11:06
 19/24 ->IFM<- válasza:

Mond meg neki hogy nem vele van a baj hanem veled és enyi.

Ha szeret akkor kicsit bekönnyezik és 1-2 napig depi.

De a ha nem akkor mosolyogva el pillant máshova.

2011. aug. 29. 13:49
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

nehogy mondd neki, h nem vele van a baj, hanem veled. az rohadt szar duma, és kb csak sajnálat jön le belőle.

gyakorlatilag összeollózható a kommentekből a legjobb forgatókönyv: felhívod, mondod neki, hogy beszélni akarsz vele. kihívod a kapuig, és ott elmondod neki, szépen, nyugodtan, nem sajnálva őt, hogy te tiszteled, szereted, de nem vagy szerelmes, és nem akarod hitegetni, éppen azért, mert szereted. maradjatok inkább csak barátok, mert hiányozna, ha kilépne az életedből, de egyszerűen nem szeretnéd bántani azzal, hogy átvered. a végén meg is ölelheted.

szerintem sikerülni fog kb ezt úgy elmondani neki, hogy nem bántod meg, persze fájni fog neki is, neked is egy darabig, de így a legfájdalommentesebb. süt a soraidból, hogy te igazán szereted ezt a lányt. örülök, hogy vannak még olyanok, mint te. (: sok sikert! 17/L

2011. aug. 29. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!