Igaza volt? A kora miatt lehet ilyen?
Már előre látom, hogy az én hozzászólásomon is meg fogsz sértődni, de azért leírom.
Elhiszem, hogy nehéz egy ilyen hirtelen haragú emberrel együtt élni, mikor kicsi voltam az én apám is ilyen volt.
Ő is hamar felkapta a vizet, káromkodott, csapkodott és üvöltött.
Elhiheted, én is féltem tőle, de én már 8 éves kislányként eljutottam oda, hogy kiállok saját magamért.
Könnyű volt? Nem.
Általában tovább fokozódott a feszültség, apámnak meg végképp eldurrant az agya, de egy idő után elkezdett tisztelni engem, mert látta, hogy nem úgy ugrálok, ahogy ő fütyül és nem tud többé megfélemlíteni.
Félreértés ne essék, imádom az apukámat és azóta az évek sorát teljesen lehiggadt, most már nagyon jó a kapcsolatunk.
Persze pici koromban is nagyon szerettem őt, de bántotta az igazságérzetemet, hogy sokszor százszorosan túlreagálta a dolgokat és egészen apró dolgokért üvöltött,mert éppen "olyanja" volt.
És itt jön a "rossz rész" számodra kedves kérdező, mert te igenis megragadtál egy 12 éves gyerek szintjén és ez a fogalmazásodból és a kommentjeidből is süt.
Nem arról van szó, hogy apádnak igaza van, hogy így reagál dolgokra, hanem arról, hogy 21 éves létedre valóban egy kis pipogya alak vagy.
Ne haragudj, hogy én is ezen lovagolok, de 21 évesen nincs benned annyi tartás, hogy ne kezdj el bömbölni az asztalnál és ne mert felállni és elmenni, mikor úgy akarod?
Tudom, hogy sok feszültség van benned és nem is az a baj, hogy sírsz, de felnőtt férfi létedre ne helyben kezdj már el bömbölni, mint egy óvodás, hanem fordulj sarkon, zárd magadra a szobádat és ott.
Ha meg rádparancsolnak, hogy maradj, meg se halld, határozottan állj fel és fordíts hátat.
Nem csoda, hogy apád nem tisztel, ha ilyen nyámnyila vagy.
És mindezt komolyan nem bántó szándékkal írtam, csak kívülállóként én ezt látom, amit te talán észre sem veszel, és remélem picit feleszmélsz, hogy "férfiasodni" kéne.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!