Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A Szüleim szerint korai....

A Szüleim szerint korai. Szerintetek? 16/f

Figyelt kérdés
a szüleim szerint korai ha 16 évesen komolyan gondolom ha van egy barátnőm. h nem hagyom ott 2-3 honap után stb. ők azt mondják h ilyen korban ne legyek anyira oda az ilyen kapcsolatokért meg hogy ráérek még szerelmesnek lenni. A viták okai mindig onnan indulnak ki h szeretnék elutazni a barátnőmhöz kb 2 hetente és ők ezt nem helyeslik ezekkel a magyarázatokal elintézve engem h fiatalvagyok. szerintetek tényleg fiatal vagyok??
2011. aug. 16. 18:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Azt ne várd, hogy 80 km-re csak úgy elengednek, főleg nem 2 hetente. Akkor biztos nem, ha ilyen heteket ott akarsz tölteni... Gondolom a barátnődet sem ismerik annyira, hogy biztosan tudják, hogy elmehetsz-e. Meg amúgy is, miért nem megy a barátnőd? Tőle már kérdezted? :S
2011. aug. 16. 19:06
 22/26 anonim ***** válasza:

Akkor sajnos kénytelen vagy hazudni ha belekényszerítenek......

-Anya átmegyek a Sanyához este jövök!...kocc a csajhoz.

2011. aug. 16. 21:00
 23/26 anonim ***** válasza:

Mi 16 évesen kezdtünk járni. Egy életre terveztünk már akkor. azóta 4 év telt el és jövőben tervezzük az összeköltözést. Évek óta szóban az eljegyzés, tervben a közös jövő.

Szóval nem kellene leírni ezt a kapcsolatot. Természetesen ebben az időszakban sok minden változik és tényleg nem kell annyira nagyon elköteleződni.

Viszont én magamról tudom, ha valakivel szóba álltam arról azt gondoltam és bíztam mindig abban, hogy az "örökre" szól.:) Talán nektek is.

Én elengednélek, persze csak ha tudom, hogy megbízhatok benned és ismerem a lányt is.

de sajna erről én nem dönthetek, nem vagyok az anyukád.

Ha nem mehetsz el, kitartás, jön a suli, már csak 1 szűk hónap:)

21-L

2011. aug. 16. 21:12
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem engedik a szülei mert ugymond az anyámék nem hivták meg a lányt h látniakarják. pedig montamneki h nyugodtan jöhet nem falják föl. am meg már leirtam h nem napokat akarokott tölteni hanem az estibuszal haza.de mindegy holnap leülük velük és beszélünk.
2011. aug. 16. 21:52
 25/26 anonim ***** válasza:

Én 16 évese jöttem össze párommal, és azóta is együtt vagyunk. Nekem nem szólt bele apám, mert tudta, hogy megbízható vagyok, és ez belefér az életbe, ezzel jár, szerelmes lesz egyszer a gyerek, kár akadályozni.

21/L

2011. aug. 21. 11:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát, akkor meg azért nem, mert drága lenne azért a busz, nem? Ha nem is ez, akkor nem tudom. Mert azért én is úgy vagyok vele, hogyha elmegyek valakihez, akkor már több napra, ne potyára fizessek 2000 forintokat.
2011. szept. 12. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!