A Szüleim szerint korai. Szerintetek? 16/f
Akkor sajnos kénytelen vagy hazudni ha belekényszerítenek......
-Anya átmegyek a Sanyához este jövök!...kocc a csajhoz.
Mi 16 évesen kezdtünk járni. Egy életre terveztünk már akkor. azóta 4 év telt el és jövőben tervezzük az összeköltözést. Évek óta szóban az eljegyzés, tervben a közös jövő.
Szóval nem kellene leírni ezt a kapcsolatot. Természetesen ebben az időszakban sok minden változik és tényleg nem kell annyira nagyon elköteleződni.
Viszont én magamról tudom, ha valakivel szóba álltam arról azt gondoltam és bíztam mindig abban, hogy az "örökre" szól.:) Talán nektek is.
Én elengednélek, persze csak ha tudom, hogy megbízhatok benned és ismerem a lányt is.
de sajna erről én nem dönthetek, nem vagyok az anyukád.
Ha nem mehetsz el, kitartás, jön a suli, már csak 1 szűk hónap:)
21-L
Én 16 évese jöttem össze párommal, és azóta is együtt vagyunk. Nekem nem szólt bele apám, mert tudta, hogy megbízható vagyok, és ez belefér az életbe, ezzel jár, szerelmes lesz egyszer a gyerek, kár akadályozni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!