Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miert nem hallgatnak ram a...

Miert nem hallgatnak ram a szuleim amikor egyutt vannak?

Figyelt kérdés
pld. Apum leesett a farol,fajt az oldala.mondtam hogy azzal menjen orvoshoz, mert ha eltort akkor valamelyik szervet megis szurhatja. Nem vett komolyan. Atjott az 50eves szomszedbacsi,ugyanezt mondta.apum egybol elment orvoshoz,mert megijedt. Es mindig ezt csinaljak,ha ketten vannak anyummal. Es az a furcsa hogy amikor egyedul vannak,ugyahogy hallgatnak ram
2011. aug. 13. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. aug. 13. 09:40
 2/4 anonim válasza:
54%

Szia! :)

Szerintem ülj le velük, és beszéld meg, hogy te ezt vetted észre a viselkedésükön, és, hogy neked ez rosszul esik. Megfognak hallgatni, a lényeg, hogy nyugodtan, higgadtan beszéljétek át. Mondd apukádnak, hogy nagyon aggódsz érte, és nems zeretnéd, hogy baja legyen, ezért is mondtad neki.:)

Légy őszinte velük.:)

2011. aug. 13. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:

A kor az nagy úr. Nyilván az ember többre becsüli annak a szavát aki vagy korosabb vagy tapasztaltabb nála. Én se mennék el hasonló problémával az orvoshoz, ha a 10 évvel fiatalabb öcsém mondana hasonlókat, mint te. Ellenben, ha egy velem egykorú vagy idősebb rokonom fogalmazná meg a javallatot, valószínű elmennék..

Ennyi. az öcsém 17 éves, szóval nem annyira gyerek már, hogy ne lehessen komolyan venni a szavát, viszont még is csak az emberi arrogancia erősebb a józan észnél általában.

Az a szentimentális maszlag pedig, amit előttem hozzászóltak a témához inkább ne kerüljön kivitelezésre szerintem. Ez a nesze semmi fogd meg jól típusú válasz volt. Legalábbis szerintem egyáltalán nem életszerű.

2011. aug. 13. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves, 3. válaszoló, neked tényleg az az életszerű, hogy a gyereknek kuss van, amíg be nem tölti a 18-at?
2011. aug. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!