Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne csinálnom...

Szerintetek mit kéne csinálnom? Tök ideg vagyok, de rám nem hallgatnak.

Figyelt kérdés
Elég hosszú a sztori, úgyhogy csak a lényeget. Dédi több műtéten átesett az elmúlt 3 évben. Mostanában nagyon gyenge (am már elmúlt 80). Közelben lakunk szüleimmel hozzájuk, úgyhogy sokszor meglátogatjuk őket (fiával és menyével lakik --> nekem nagypapa/mama). Igazából nagymama "munkamániás", az is kikészíti idegileg, meg dédi is, de persze sokat segít neki. Viszont dédi idős, és tényleg nagyon nem bír. Sokat veszekednek, az ok sok minden, de talán a legfontosabb, hogy dédi nagyon elhagyta magát, és beképzeli azt hogy nem bír. Én valamiben egyet értek velük (tehát pl ha 4-en segítünk neki befeküdni az ágyba, akkor nincs mitől félnie), de ugyanakkor bármiért leb@sszák, szólok, hogy kicsit moderálják magukat, mert tényleg rosszul van, stb...De akkor én csak hallgassak, én még ezt nem érthetem, stb. Pedig nem mondom, hogy néhány dologban nincs igazuk, csak én még ehhez kicsi vagyok. De mégis miért lenne bármi jobb attól, hogyha összevesznek? Légyszi, mondjátok meg, hogy mit lehetne csinálni, mert idegileg mki a toppon van alapból, és még ilyen szarokon felhúzzuk magunkat. (Tudom hogy én csak azért kapok, mert más nncs, akin le lehet vezetni, de attól még rossz.)
2010. dec. 11. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez az a helyzet, amikor nem tudsz mit tenni. Sajnos vannak, akik hajlamosak úgy gondolni, hogy a "gyerek" nem értheti a dolgokat. Nekem anyám ilyen, 22 vagyok és több munkaviszonyom és egyetemen eltöltött évem van, mint neki, de attól még gyerek vagyok és hallgass a nevem. Ma már meg sem szólalok inkább...
2010. dec. 11. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Nem sokat tudsz csinálni, sajnos egy beteg idős ember mindig kikésziti a körülötte lévőket.Eggyet tehetsz hogy inkább vigasztald hol az egyiket hol a másikat ez sokkal megnyugtatóbb mint hogy te is idegesited őket a mindennapjaikban
2010. dec. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!