Hány gyerek van a legnagyobb magyar családban akiket ismersz?
Figyelt kérdés
Magyar! család.2011. júl. 29. 19:28
21/33 anonim válasza:
A maximum, az 11. teljesen normális, nagyon kedves magyar család. :)
Van több, ahol 5-6 gyerek van, ők is magyarok mind, az átlag 3 körül van. :)
22/33 anonim válasza:
Egy barátnőmék 6an vannak. Egyik rokonomnak (aki már meghalt) 19 testvére volt. Mind teljesen normális magyar család.
23/33 anonim válasza:
Van egy magyar család a faluban, 5-en vannak és mind fiúk, mondjuk már a legfiatalabb is van 24-25 éves. ikrek is vannak köztük.
Van egy másik, az héttagú, 5 fiú, ők a nagyobbak és két jóval fiatalabb lány. Mondjuk ők Erdélyből jöttek, nem tudom, nincs-e cigány vér is bennük...
24/33 anonim válasza:
16 -an testvérek,magyar család és vallásos.Nincs közte iker.Kb úgy jön ki,hogy a legkisebb 9 körül a legnagyobbnak meg már saját családja van.
25/33 anonim válasza:
papámék 11-en voltak mamámék meg 7-en és egyik osztálytársamék meg 9-en
26/33 Lia99 válasza:
az én családomba max 3.van és mind a három fiu!:D de volt 1 osztálytársam 4en vannak tesók
27/33 anonim válasza:
Nagymamámék hatan vagy heten voltak testvérek.
Ahova járok templomba, a lelkész házaspárnak 6 gyereke van.
A gyülekezetben az egyik családban hat vagy hét gyerek van.
De a gyülekezteben majdnem minden családnak 3 gyereke van, és én állítom, hogy én vagyok az egyetlen fiatal, aki egyke.
29/33 mus musculus válasza:
Dédimék családja volt az eddigi rekord nálam, 15 gyerek született vele együtt, már ő maga is elhalálozott. "Aktuálisak" az osztálytársamék, akik hatan vannak összesen, illetve említésre méltó apám unokatestvére, most ötnél tart. Errefelé a háromgyerekes famíliák tekintendők átlagosnak, esetleg még a kettővel rendelkezőek, az osztályba pl. rajtam kívül mindössze egyetlen egyke gyerek jár.
30/33 anonim válasza:
21.Egy osztályba jártam az egyikkel.80 uncsitesója volt.Nazarénus vallásúak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!