Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményed a Gabriella...

Mi a véleményed a Gabriella névről?

Figyelt kérdés
Tetszik, nem tetszik? Adnád a lányodnak ezt a nevet vagy sem? Stb, stb.
2011. júl. 27. 21:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
21.55: tényleg,szoktak ilyet a tanárok, de ez szerintem felesleges modorosság. Én is tanítok, de az állandósult becenevűeket (László, Andrea, Erzsébet, stb.) nem szoktam "hivatalosan" hívni, hanem automatikusan a Laci stb.-t használom. (vagy megkérdezem a gyereket, hogy szereti hívatni magát)
2011. júl. 27. 21:58
 12/24 anonim válasza:
78%
Nem rossz név.de nem adnám a gyerekemnek.Valami ritkább nevet választanék.Én sem érzem jól magam ha az osztályban van még mondjuk 2-3 Niki,Vivi stb.
2011. júl. 27. 22:09
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

tetszik a csengése,nem hiszem,hogy adnám gyermekemnek

amúgy volt magyar tanáromat is így hívják

2011. júl. 27. 22:12
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

Nem adnám. Akiket eddig Gabriella néven ismertem, mind rendkívül beképzelt, és önző ember volt. Természetesen ez részemről egyfajta előítélet, hiszen, számtalan Gabika lehet, aki nem ilyen, de nekem sajna egy normális, kedves Gabriella sem akadt az utamba.

Nomen est omen, de azért az is benne van a pakliban, hogy mivé nevelnek egy embert, a "hozott anyag" mellett. Ha neked tetszik ez a név, add bátran a gyereknek!

2011. júl. 27. 22:13
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

szóval én is gabriella vagyok

de eléggé ratyi mert osztályba ketten vagyunk Gabik /mert engem is ugy hivnak meg egy srác/ és kicsit kiszokott lenni o.f ha mondja hogy gabi és akkor vagy mindketten vagy semelyikünk se figyel oda

volt hogy legáboroztak véletlen és akkor mindig visszavágok hogy még mindig lány vagyok...

úgy néha barátok szoktak becézni hogy Gabica Gabcuss Gabicó

az ilyen öregebb tanárok szoktak le'Gabriella'-zni de azt nemszeretem mert az tul hivatalos :D

én nem nevezném el igy a gyerekem de semmi olyan néven amik ilyen fiu-lány névpárbol az egyik :D /gábor-gabriella viktor-viktoria/

2011. júl. 27. 22:18
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
szép név, de ha lányom lenne, biztos nem adnám neki. :P idegesít, hogy gabi a becézése. ismerősömnek van 2 gyereke, gábor és gabriella. most gondold el, szól neki: gabi, gyere le! erre mindkét gyerek lejön? :D rossz példa, de érted a lényeget.
2011. júl. 27. 22:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik. Nem adnám a lányomnak ezt a nevet.
2011. júl. 27. 22:25
 18/24 anonim ***** válasza:
52%
Szép, unokanővéremet így hívják. De a lányomnak nem adnám.
2011. júl. 27. 22:27
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

Teljesen jó név, tetszik.

Ismerek nagyon kedves Gabit is és kevésbé kedveset is. (De ez utóbbi inkább csak túl zárkózott, szóval nem utáltatta meg a nevét így...)

A Gabi pedig nő! A Gáborban még i-betű sincs, max Gáborka lehetne a beceneve. Szerintem gáz egy Gábort Gabinak hívni... A Viki is Viktória, a Szabi is Szabina és a többi...

2011. júl. 27. 22:29
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még írhattok!!!
2011. júl. 27. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!