Ha soha nem megyek férjhez?
Figyelt kérdés
akkor a legtöbb ember azt fogja gondolni,hogy egy nem jóra való lány vagyok és senkinek nem kellettem?2011. jún. 18. 15:32
21/28 anonim válasza:
Tegnap volt egy családi összejövetel, amin megkaptam én is, hogy mikor fogok már megházasodni?!:) Olyan emberek (még ha viccből is) kérnek számon dolgokat, akikkel életemben kb 5× ha találkoztam. Nagy részük vidéki, ott meg aztán tényleg más világ van, úgyhogy valahol érthető is... de azért egy kicsit máshogy működnek manapság a dolgok. Hiába leszek 27 éves, egyelőre ilyet még csak tervezni sem tudok a jelenlegi Mo-on. Kedves kérdező, én szívesen elveszlek!:D
22/28 A kérdező kommentje:
ma 10:57
:D köszi.kedves tölled:D
2011. jún. 19. 11:54
23/28 anonim válasza:
semmiség! mindezt csak azért, hogy Neked jó legyen!:D
24/28 anonim válasza:
eszes emberek most gyerekhez mért kénne a házasság
25/28 anonim válasza:
Miért is kéne hozzá házasság? Már férfi sem kell hozzá.Elég egy ondósejtje...meg a pénze.
26/28 anonim válasza:
Én sem terveztem, hogy férjhez fogok menni, de hát meg kell élni :D
Viccet félretéve mindenkinek magának kell eldöntenie hogy férjhez megy e (és ha igen mikor, kihez, miért....)
27/28 anonim válasza:
Nem rábeszélni akarlak,de egy barátnőm mindig azt hangoztatta, hogy ő bizony soha nem megy férjhez, a szülei rossz házasságából tanulva.Most nyáron lesz az esküvője, a baráti társaságból neki elsőként!
Egyébként pedig ne más véleménye alapján dönts egy ilyen kérdésben!
28/28 anonim válasza:
Ha soha nem mész férjhez az nem baj, de itt van a kérdés másik fele is : Ha kellesz valakinek, akkor meddig kellesz?
Egy órára? Egy napra? Egy életre?
És akinek kellettél egy órára ő milyen értékes?
ÉS aki egy életen át akar Téged?
Ő milyen értékes?
És neked melyik érték kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!