Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha soha nem megyek férjhez?

Ha soha nem megyek férjhez?

Figyelt kérdés
akkor a legtöbb ember azt fogja gondolni,hogy egy nem jóra való lány vagyok és senkinek nem kellettem?
2011. jún. 18. 15:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen a "varos meg a Janos is vegig ment mar rajta" dumat azok mondjak, akik szenvednek a hazassagukba. Orok savanyu kepuk van, szanjak-banjak mar hogy ferjhez mentek, de lelepni nincs erejuk.
2011. jún. 18. 16:10
 12/28 anonim ***** válasza:
83%

figyu...nem fogják azt gondolni rólad:) ha nem látnak mindennap más pasival, és nem olyan a viselkedésed, akkor no problééééém:)

am is többnyire látszik az az emberen, hogy rendes-e vagy sem...:)

ha nem úgy viselkedsz pl. a férfiakkal, akkor nem tudnak rólad semmi olyat mondani:)

ne aggódj ezen:)

2011. jún. 18. 16:10
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
Hát amíg a lelkiismereted tiszta, addig nem kell ez aggasszon, és nem is fog, nyugi, ha ebbe ahelyzetbe kerülnél. De annyira nem sok értelme van, hogy már előre ezen parázz, mikor még ki tudja, így lesz-e.
2011. jún. 18. 16:11
 14/28 anonim ***** válasza:
91%

Utolso elotti.

Ne hulyeskedj, hogy latszik valakin hogy "rendes" e vagy hancurozik? Ne legy mar ilyen naiv.

2011. jún. 18. 16:14
 15/28 anonim ***** válasza:
95%
Én se tervezem, hogy férjhez megyek valaha is. Már a családomnak is mondtam,ha egyszer meg majd gyereket szeretnék elég egy stabil kapcsolat,nem kellenek a papírok. Sok ember viszont nagyon régi módi és megszólja az olyan párokat akik csak élettársi kapcsolatban élnek és úgy nevelnek gyereket. Az egyedülálló emberekről meg még rosszabb véleménnyel vannak. Nem értem miért?! Ha egy férfi életében 100nővel volt nem szólják meg,viszont ha egy nő 10pasival már egyből megvan mindenkinek a véleménye...:S Furcsák az emberek.
2011. jún. 18. 16:15
 16/28 A kérdező kommentje:
igen.egy pasinál ez is másképp van.
2011. jún. 18. 16:21
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:43

biztos 100 a hülye, sose az egy

2011. jún. 18. 16:22
 18/28 anonim ***** válasza:
94%

És akkor mi lesz? :) Nem mész férjhez és kész. Nem szentírás, ha valaki így boldog, akkor így boldog. Az érzéseinket nem tudjuk befolyásolni.

Nekem is van ilyen ismerősöm, és amikor megtudta hogy meggtudtam hogy nem akar férjhez menni, akkor került messziről, mert félt hogy majd rászállok emiatt :) Én nem ítélek el senkit emiatt, nem gondolom elsőre hogy nem kell az illető senkinek. Nem kell másokat lesni, azt tedd, amit neked, és a szívednek jól esik! Amúgy azt sem mondta senki hogy ez az érzés már nem változhat :) És az legyen a legnagyobb gondod hogy más mit gondol...

2011. jún. 18. 16:42
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki rád erőlteti, hogy férjhez kéne menned és gyereket szülnöd, mondd meg neki, hogy nem akarod. Mindenkinek joga van önállóan eldönteni, mit szeretnének. Már az előző években a családtagjaim nehezteltek rám, hogy mikor megyek férjhez meg ilyenek. Mondom, én így döntöttem, nem megyek. Erre ők: peeeersze! Majd eljön az is!

Annyira igazságtalan volt az egész, mert nemcsak én voltam az egyetlen, aki így döntött. Az unokanővérem se akar családot alapítani, mégse nehezteltek rá.

Ma már hál'istennek leálltak ezzel, mert a tesómnak elege lett abból, hogy folyton engem b*szogatnak, így megvédett engem és elmondta ő is a véleményét.

2011. jún. 18. 18:24
 20/28 anonim ***** válasza:
a naiv lány: nem vagyok az, és valóban nem mindenkin látszik...de azért az látszik, hogy ha vki "kivan égve"...demindegy:D
2011. jún. 18. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!