Ki a legnagyobb ősöd, felmenőd akit ismersz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 14:05
1/28 anonim válasza:
Örökbefogadtak, lila gőzöm sincs:-D Tehát bárki lehet:-)
3/28 anonim válasza:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:07
Ugyanez a helyzet.:O
4/28 anonim válasza:
De jó, sose beszélgettem még más örökbefogadottakkal:-)
5/28 anonim válasza:
Mármint hogy a legmagasabb, vagy a legidősebb? Mi az hogy legnagyobb?
7/28 anonim válasza:
Kései gyerek vsgyok, legidősebb édestestvérem és köztem 18 év van... így csak nagyszülők, abból is személyesen csak anyai nagyszüleim, illetve apai nagyanyám. Nagyapám hat évvel a születésem előtt halt meg. Igaz, a legidősebb testvérem sem ismerte a nagyszülők szüleit.
A nagyanyám nevelőapját ismertem, az ő édesapja fiatalon meghalt, 5 gyerek maradt utána, majd dédanyám hozzáment egy másik férfihoz, tőle született még két gyerek. Azt a férfit, tehát a "nevelő-dédapámat" ismertem személyesen, szép kort ért meg.
9/28 anonim válasza:
A nagymamám: Szilágyi Erzsébet ( és ez nem vicc)
10/28 anonim válasza:
Két dédimamámat is ismertem. Közülük az egyik még most is él, 93 éves:D
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!