Van más is aki nem jön ki a nagymamájával?
hát én nem jövök ki vele :) szerintem nagyon gonosz. volt már, hogy többször hallottam (hallgatóztam), hogy apát uszítja ellenem :(
apáról meg tudni kell, hogy ha iszik, akkor folyton szid mindenkit. ebből kifolyólag 20 éves koromra ott tartok, hogy pánikbeteg vagyok, és egy nullának tartom magam, mert csak ezt hallom.
ma összevesztünk nagyanyámmal, mert mondtam neki, hogy azért nem eszek mostanában, mert nem vagyok jól, és ez a sok szidásnak köszönhető (ezt pszichológus állapította meg), és erre ő elkezdett engem lehúzni, hogy hogy mondhatom ezt az apámról, örüljek, hogy van mit ennem, meg eltartanak a szüleim. (apát se utálom amiért ilyen, csak ez vezetett el addig, hogy tönkrementem idegileg)
és nagymamám még hozzátette, hogy szégyen amiért nincs étvágyam
Én sem jövök ki vele, sőt a családom se. Örül ha keresztbe tehet velünk, és ha valakit felhúz akkor sátánian elkezd nevetni. Hazudozik, kárt tesz a házunkban stb.
Szóval ezért.
Szia.
Tudod, én nem olyan régen, elolvastam a kérdésedet, és semmi ilyen nem jutott az eszembe. Csak az anyukám szülei jutottak eszembe, és velük semmi gond. Apukám szüleit 5 éve nem láttam...... Letagadnak minket. Utálják anyukámat, amikor velem volt terhes anya, "mama" szándékosan ellökte, hogy elvetéljen.. :)))) Ha ezt csinálja anya, az a baj, ha nem csinálta az a baj! Nem tekintem nagyszüleimnek. Gonoszak, és gusztustalanok!!!!!!! Gyűlölöm őket. 15 éves vagyok, ilyen véleménnyel a nagyszüleimről. Azt hitték, hogy én nem láttam, amit ők csinálnak, hogy legszívesebben megölnék anyukámat.. Most nemrég hunyt el dédimamám, sajnos vagy nem sajnos de egy könnycseppet sem hullajtottam. A rengeteg manipulálás éveken át. A legrosszabb pedig az, hogy ők azt hiszik, hogy mindent a fejembe vernek anyáék, hogy majd ezt meg azt mondjam, de ez nem így van. Igen is megvan erről a kialakult véleményem... nem lehet??? Dehogyisnem !
Van ilyen..
én mindig azt hittem, hogy csak jó nagymamák vannak, meg az enyém :D
de ezek szerint másnak is rossz :S
Nekem a mamám most haragszik a világra,mivel meghalt a papám.:/ ( nemsokára 1 éve )
Eleve olyan természetű,h pl.ülünk 1ütt a kocsiba,és akkor más nem hallok csak h "ez a faszi de rándá." ; "ez a nő de kövér.ugye én nem vagyok ilyen?"
Meg amikor le anyázza az illetőt,a szemébe meg kicsicsillagozza.ez nagyon undorító szerintem.
Nagyon rossz indulatú néha,de szeretem,mert a nagymamám,csak tényleg néha rosszindulatú.
De pl avval a sírba tud tenni h folyamatosan:
Mama:Egyééé!Egyéé!
Én:Köszönöm nem vagyok éhes.
Mama:Mér nem?
Én:Nemtudom.
Mama:De egyéé.
Én:Nem kérek.
Mama:Mér nem?
Én:Nem vagyok éhes,egyél te.
húú és hosszútávon kitud idegelni.avval meg főleg amikor télen befűt 26°-ra,( de tényleg,nem túlzok )és akkor jön a takarókkal h "de megfogsz fázni".Meg amikor kint 30fok van és akkor megszólal:Vegyél fel kabátot.-.-" jó,tudom h jót akar,de néha komolyan idegölő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!