Van más is aki nem jön ki a nagymamájával?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?2011. máj. 30. 18:17
11/12 anonim válasza:
19:25-ös jesszus ,az én nagyim teljesen ilyen. xD Meg a nagyszüleim is. Komolyan:D Nekem is mondják ,hogy egyek már ,egyek már én mondom ,hogy köszönöm nem kérek erre:miért nem?? -.- Meg a fűtéses cucc is pontosan ugyanolyan. xD Én is szeretem őket. :) Viszont a másik nagyim,meg ugráltat,hogy mosogassak segítsek anyámnak stb. Végülis idegesít néha,de igaza van,nem lustálkodhatok mindig. :D Őt is szeretem :DD Amúgy első és nemtom hanyadik válaszoló vagyok. :P
12/12 anonim válasza:
Nekem nagyon jó a kapcsolatom a nagymamámmal. Mindig mindent megbeszélünk. Mivel már nem lakok a közelében, így minden nap 2-szer beszélek vele telefonon és elég sokat.
Az én nagymamám is olyan, hogy mindig tömne a kajával, hiába nem vagyok éhes, akkoris. De ezért nem haragszom rá, ő ilyen. Ő mindig ad, ő mindent megcsinál, ő akkor is segít mindenben, ha közben nem is engedhetné meg magának. Túlzásba is viszi az adást, a jóságot. Túlzásba viszi az aggódást is és gyakran gyerekként kezel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!