Utálom a testvérem! Szerintetek rossz vagyok?
Igazából nem gyűlölöm,csak gyakran kiakadok miatta,mert olyan idegesitő most 6 éves és idegesitő...sir ordit szalad
bömböl nem birom....anyám meg ki van akadva hogy mindig veszekedünk,mit vár? állandóan elszedi a dolgaimat,árulkodik
Mit gondoltok,mit tegyek???????????
"akkor elkezd üvölteni, hogy Zsófííí ne piszkáld a gépet"
Ravasz kölök, tuti sikeres lesz az életben:-)
Neked is azt javaslom, hogy zárd be a szekrénybe kis időre.
17.14 vagyok
nem vagyk békéscsabai
Ugyanez volt velem is!
Most 22 vagyok, már saját családom van. A kistesóm 10 évvel fiatalabb, és ő a legszuperebb keresztanyuka a világon!
Az a baj, hogy ő egy kicsit meg van zavarodva veled kapcsolatban. Teljesen más jeleket kap anyukádtól, mint tőled.
Anyukádszámára, te a gyereke vagy, aki ugyanannyira fontos mint mint ő. gyerek, tehát játszótárs.
Viszont te elég idős(nek érzed magad). felnőtt energiád van.
Ő nem tud hova rakni. Akkor te most gyerek vagy, vagy felnőtt. Ez megzavarja.
A cuccaidat rakd oda, ahol nem tudja megszerezni. Próbáld meg egyenlőként kezelni, de ne túlzottan.
Játsz vele néha. Én még most is memóriakártyázom a húgommal, a férjem is, sőt néha anyukám is beszáll, pedig már mind a négyen kinőttünk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!