Hogy találhatnék rá az apámra?
Lehet, hogy valaki tud egy jobb és gyorsabb megoldást, de én azt ajánlom, hogy a Vöröskereszt segítségét kérd. Ők még 30-40 éve elveszett rokonokat is felkutatnak a világ másik végén. Amikor én kértem a segítségüket semmibe nem került, csak egy levelembe, ahol leírtam minden olyan adatot a keresett személyről, amit csak tudtam. Régi telefonszám, régi cím, régi munkahely, vagy a börtök, ahol volt és hogy mikor.
Aztán, ha megtalálják, felveszik vele a kapcsolatot, hogy Ő is látni szeretne-e. Ha nem utasít vissza, akkor megkapod a legfrisebb elérhetőségét.
Vöröskereszt elérhetőségét megtalálod az interneten, ha rákeresel.
Menj a rendőrségre, ott szerintem segítenek. De apád sem akarhatott annyira látni, mert akkor keresett volna - nem két, hanem tizennyolc évesen.
Azért, remélem, sikerül rátalálni.
Én úgy tudom, hogy valami bosszúból elkövetett gyújtogatással..
Még ha nem is akar megismerni, de akkor is kíváncsi lennék, hogy legalább hogy néz ki.
Soha egyetlen fotót sem láttam róla, csak egyszer láttam a nagybátyám, de azt is utólag tudtam meg, hogy ő volt az..
Gyermekkoromban mindig leszólogatott egy bácsi, és Katinak hívott(nem ez a nevem), mint később megtudtam azért, mert úgy néztem ki, mint apám másik lány testvére.
Akkor talán a vöröskeresztet megpróbálom, csak nagyon kevés az információm, anyukám meg hallani sem akar arról, hogy megkeressem, mert nem akarja, hogy csalódjak.
Szerintem meg keresd meg, ha ennyire tudni akarsz róla. Két dolog lehetséges: Vagy csalódsz és ezzel letudtad, vagy kellemes meglepetés ér, és Anyukádon kívül lesz még valaki, akihez fordulhatsz. Ennyi év után Apukád is megváltozhatott pozitív irányban.
Ha felhagysz a terveddel, lehet, hogy évekig, évtizedekig nem fogsz tudni igazán megnyugodni. Járj a végére, ha nem szeretnéd, hogy egy fehér folt legyen az életed része.
Maximum készülj fel minden rosszra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!