Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Keresztszülőnek mi a kötelessége?

Keresztszülőnek mi a kötelessége?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy a szentelt víz alá tartja a keresztgyermekét.
2011. ápr. 3. 22:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:42

Köszönöm, nem kérek a sajnálatodból. Nem hiszek Istenben. Én hiszem, hogy minden rajtam múlik, nekem nincs szükségem Istenre, elég erős vagyok nélküle is. Ami azt illeti, a sárkányrepülő bizony sokkal többet jelentett mint Isten. Hidd el, ha el vitt volna misére, nem lennék neki ennyire hálás, sokkal több szeretet volt egy szemeteszsákból elkészített sárkányrepülőben, mint a papok prédikálásában.

2011. ápr. 4. 14:49
 22/23 anonim ***** válasza:

a leendő gyermekem keresztanyja egy olyan lány lesz, akire rábíznám az életemet is.

ismerem már 4 éve, és nagyon felnézek rá erkölcsileg, eszmeileg. tudom, hogy a gyerekemet jó dolgokra fogja tanítani, jó példát fog neki mutatni.

én ez alapján választottam keresztszülőt.

2011. ápr. 4. 15:39
 23/23 anonim ***** válasza:
48%
14:49, te egy farok vagy...
2011. ápr. 9. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!