Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Megbocsátanál a gyermekednek,...

Megbocsátanál a gyermekednek, ha valami szörnyű dolgot követne el?

Figyelt kérdés

Nyilván senki nem neveli gyilkosnak és gonosznak a gyermekét, mégis sok ember követ el undorító és szörnyű dolgokat. Persze ilyenkor a többség azonnal rávágja, hogy haljon meg a mocsok, az ilyen csak ugyanezt érdemli, stb...

De mi történne, ha a mi gyerekünk követne el valamit, akiből korábban ki sem néztük volna? Ha kibukik, hogy évek óta gyerekeket erőszakol meg, vagy gyilkos, drogdíler és csempész meg miegyéb...

Ti megbocsátanátok a gyermeketeknek és igyekeznétek segíteni rajta, hogy megváltozzon vagy elfordulnátok tőle, ahogy mindenki mást teszi és elvárja? Őszintén!

2011. márc. 23. 09:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megbocsátanék. És magamba is néznék, hiszen én neveltem, vagy nem neveltem, és mindenképpen én vagyok a felnövekedésének egyik kisérője és tanuja.
2011. márc. 25. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:

"a legbrutálisabb maffiózó sírját is gondozza egy öreg nénike..."

Ez nagyon aranyos volt. De valóban, bármit csinál is a gyermekem, az én gyermekem marad, és ezen semmi nem változtat. az már más kérdés, hogy próbálnám-e a helyes útra terelni? Természetesen megpróbálnám. De soha, nem lökném el magamtól. Hiszen kire számitson, ha már az édesanyjára sem számithat?

2011. márc. 25. 23:56
 13/16 anonim válasza:
Ez nehéz dolog mert először az jutott eszembe persze mindent de ha bele gondol az ember,ha egy másik családtagot ölne meg vagy bármi mást tenne vele akkor már nem biztos.
2011. márc. 26. 23:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit tennék, de valószínűleg megbocsájtanék neki. Eszembe jutnának a szép emlékek róla, például amikor kisbaba volt, és nem tudnám gyűlölni, de az biztos, hogy magamban is keresném az okot, amiért ilyenné vált.
2011. márc. 31. 10:27
 15/16 anonim válasza:
Köszönöm, hogy ráakadtam erre a kérdésre, mert én is pont ilyen helyzetben vagyok, csak itt én vagyok a gyerek és mintha csak anyukám írta volna a kérdést. Tudom, hogy bűn, amit tettem és minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt helyretegyem. A kérdésből majdnem hogy magamra ismerek, csak én kisebb dolgokat követtem el, de azoknak sem volt pozitív hatásuk. Anyukám ezeken mind keresztülment miattam, meg tudom érteni.
2011. márc. 31. 13:23
 16/16 anonim válasza:

Persze!

Hiszen a gyerekem és ki kell állnom érte, nekem még nincs gyerekem de tuti ki állnék érte

2011. ápr. 22. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!